Címke: autók
Hirdetés
hirdetés
Szerző és fotó: Nagy Viktor 2023.12.01.

Teszt: Volkswagen Amarok Aventure 4Motion V6 TDI

A Volkswagen Amarok a pickupok csúcsát jelenti Európában. Az egyik legnagyobb, legszebb és legsokoldalúbb platós. Hathengeres duruzsolást, összkerékhajtást és személyautós szolgáltatásokat kínál minden felhasználásra.

Kárpát Zsolt 2022.07.11.

Nagy a torlódás a műszaki vizsgapontokon

Június végén megszűnt a gépjárművekre vonatkozó moratórium, így most már nem lehet lejárt forgalmi engedéllyel közlekedni. Sokan az utolsó pillanatra hagyták a vizsgáztatást, ezért becslések szerint Magyarországon több, mint 1 millió autót kell leműszakiztatni. Győrben is túlterheltek a vizsgapontok, van ahol már csak szeptemberre tudnak időpontot adni.

Havassy Anna Katalin 2022.06.02.

Itt lesz Győrben Amerika!

Na nem a legszebb asszonya, hanem az életérzés, amelyet már évről-évre Győrbe varázsolnak a Rockabilly Parking szervezői. Immár hatodszor várnak mindenkit június 4-én, aki szereti az amerikai autókat, a motorokat és persze a rockabillyt.

mti 2022.01.03.

Újra gyakori a kilométerórák visszatekerése

Főképp a határokon átnyúló járműkereskedelem áll a kilométeróra-csalások mögött egész Európában, Magyarországon is zömmel külföldről érkező autókat hirdetnek hamis adatokkal: 14,1 százalék lehet az országban a visszatekert kilométerórájú autók aránya, és a 58,2 százaléknak volt már balesete korábban - közölte a CarVertical járműadat-szolgáltató saját adatai alapján az MTI-vel hétfőn.

Hirdetés