Címke: Audi Hungaria Iskolaközpont
Hirdetés
Pulai Sarolta 2024.02.24.

Rangos matematika versenyt tartottak az Audi Iskolában

Matekversenyzők lepték el az Audi Hungaria Iskolaközpontot szombat délelőtt. Az intézmény adott otthont a 32. Megyei Középiskolai Matematika Versenynek, valamint hagyományteremtő módon megrendezték az I. Nemzetközi Német Matematika verseny, amelyre nyolc ország diákjai érkeztek.

Szerző és fotó: Audi Hungaria Iskolaközpont 2024.02.08.

Német-magyar projekthét a járműfejlesztés témájában

Az Audi Hungaria Iskolaközpont Győr és a bonni Erzbischöfliche Liebfrauenschule ötödik alkalommal rendezett közös projekthetet a Junior Mérnök Akadémián létrejött partnerkapcsolatuk keretében.

Győr+ 2023.11.17.

Pályaválasztási vásár az Audi Hungaria Iskolaközpontban

Nagy érdeklődés mellett rendezte meg 4. Pályaválasztási és Képzési Vásárát az Audi Hungaria Iskolaközpont. A rendezvényen magyar és külföldi egyetemek standokon, majd előadásokon mutatták be a különféle képzési fajtákat és a továbbtanulási lehetőségeket.

Földvári Gabriella 2023.10.27.

Az Audi iskolában is megemlékeztek az 56-os forradalomról

A 20. századi magyar történelem talán legmeghatározóbb napjaira emlékeztek a győri Audi Hungaria Iskolaközpont diákjai. A kilencedik évfolyam tanulói rövid jelenetekben mutatták be a szabadságharc előzményeit és tragikus eseményeit.

Győr+ 2023.10.10.

A német egység napja – egy különleges ünnep

A Német Egység Napja alkalmából hagyományos ünnepség helyett idén először szervezett a történelem munkaközösség egy több évfolyamot érintő vetélkedőt a győri Audi Hungaria Iskolaközpontban.

Audi Hungaria Iskolaközpont Győr 2023.09.08.

Digitális projekthét az Audi-iskolában

Digitális projekthéttel indult a 2023/2024-es tanév az Audi Hungaria Iskolaközpont Győr kilencedik évfolyamos tanulói számára.

Szöveg és fotó: Audi Hungaria Iskolaközpont 2023.09.06.

Az Audi Hungaria Iskolaközpontban is megkezdődött a tanév

A tanévnyitó ünnepség hagyományosan a német és a magyar himnuszokkal indult, majd Havassy Tünde, az Audi Hungaria Iskola Intézményfenntartó és Működtető Közalapítvány elnöke üdvözölte az iskolai közösséget és a meghívott vendégeket.

Szöveg és fotó: Audi Hungaria Deutsche Schule Győr 2023.07.05.

Bizonyítványosztó ünnepség az Audi Hungaria Iskolaközpont Győr-ben

Június végén Győrött az elismert küldföldi német iskolában ünnepélyes keretek közt búcsúztatták az érettségizett diákokat valamint a Szakképzési tagozat végzőseit. Az idei ünnepség a magyar hagyományoknak megfelelő ballagással egybekötött esemény volt.

Szöveg és fotó: Audi Hungaria Iskolaközpont 2023.03.27.

Tarts velünk és alakítsd a jövődet!

Még lehet jelentkezni az Audi Hungaria Iskolaközpont Győr „Idegennyelvű ipari és kereskedelmi technikus“ elnevezésű kereskedelmi szakképzésére.

Szerző és fotó: Ficsór Dávid 2022.12.08.

Megnyílt az Audi Hungaria Iskolaközpont saját kávéháza

Megnyitotta kapuit az Audi Hungaria Iskolaközpont saját kávézója csütörtökön. A SchulCafé különálló épületként az intézmény udvarán kapott helyet, és közösségi térként fog szolgálni a tanárok, diákok, szülők részére.

Hirdetés