Címke: Asztrológia
Hirdetés
Győr+ 2024.02.23.

Repüljünk lelkünk asztro-szárnyain!

A rohanó hétköznapokban szükségünk van egy kis testi-lelki feltöltődésre, amit a Pink és Szódától is megkaphatunk, különösen most, hiszen 17. adásunkban az asztrológia, az ezotéria, vagy éppen a közkedvelt jóga világába repítjük nézőinket. Vendégeink Kerecsényi Éva és Molnár Sarolta garancia arra, hogy egy picit lelassuljunk és magunkra, illetve egymásra figyeljünk.

Győr+ 2024.02.23.

Pink és Szóda: Nem ördögtől való az asztrológia!

Február 10-én megkezdődött a kínai holdújév, a sárkány éve. A Sárkányt az egyik legszerencsésebb jegynek tekintik, tetterőt, magabiztosságot tulajdonítanak neki. A Pink és Szóda 17. adásában különleges utazásra invitáljuk nézőinket, pénteken 19:25-től a Győr+ Média felületein.

Kóka Enikő 2023.01.21.

Te tudod, hogy milyen volt a Hold állása a második világháború kezdetén?

A Hold az ember és a Föld életében egyaránt jelen van. Az emberiség hajnalán a Hold a ritmust és az időt szimbolizálta. Az idő előrehaladtával a Telihold és az Újhold váltakozásának köszönhetően kialakultak a hónapok, majd a hetek, amelyek a holdnappal, azaz a hétfővel kezdődtek.

Földvári Gabriella 2022.02.02.

Mit hoz a Tigris Éve?

Az elmúlt évek nehéz energiái után kicsit már fellélegezhetünk, s bár a harcos Tigris és az óceánt szimbolizáló Yang Víz hozhat még némi feszültséget magával, de alapjaiban egy szabadabb, reménytelibb új évnek nézünk elébe a kínai asztrológia szerint – árulta el Kerecsényi Éva sorselemző, asztrológus szakértőnk.

Földvári Gabriella 2021.01.28.

Szerencsésebb időszak következik: jön a Bivaly éve!

A kínai asztrológia szerint február 3-án kezdődik a fém Bivaly éve, amely a rendeződés időszaka lesz. Az biztos, hogy a bivaly karakteréből kifolyólag egy kitartó, kemény, erős, megbízható állat, így akkor számíthatunk mi is sikerekre, ha eltökélten, szorgalmasan, türelmesen haladunk céljaink felé. Arról, hogy mi várhat ránk a kínai asztrológia szerint, Kerecsényi Éva szakértőt kérdeztük.

Hirdetés