Címke: árverés
Hirdetés
Venesz Klaudia 2024.03.06.

Különleges tételekkel jótékonykodik a Kantharosz

Nagy előrelépést jelent a Kantharosz Gála életében, hogy a Richter Terem helyett ezúttal a több néző befogadására alkalmas Győri Nemzeti Színház ad otthont az áprilisi, jótékonysági eseménynek. A tizenkettedik gálára ismét rekordbevételt várnak a szervezők, mellyel a tehetséges, rászoruló gyerekek szebb jövőjének biztosítása, önmegvalósításuk támogatása a céljuk.

Győr+ 2024.02.27.

Gálaest a sokorói parkért

A második sokorói gálaestet rendezik meg most pénteken, a Pannonhalmi Bencés Főapátságban.

Herkely Ákos 2023.12.04.

Hamarosan startol a Győri Művészeti Árverés

Tóth Virgil műtárgy, régiség kereskedő tisztelte meg a Magunk Közt műsorát szombaton reggel. Betekintést nyerhettünk a festmények, porcelánok, szőnyegek, csillárok káprázatos világába aminek fül és szemtanúi lehetünk a december 9-ei 22. Győri Művészeti Árverés alkalmával.

Szöveg és fotó: NAV 2023.11.16.

60 milliós desszert a NAV-tól

Mogyorókrémes, olvasztott csokoládés, lekváros vagy juharszirupos a legjobb? Akár sorozatgyártásban is elkészítheti kedvenc amerikai palacsintáját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) következő árverésének nyertese.

MTI 2023.11.09.

Felújít és milliárdos árverésre készül a Rába

A Rába Járműipari Holding Nyrt. csütörtöki rendkívüli közgyűlése jóváhagyta, hogy a járműgyártó vállalat árverés útján értékesítse a győri Városrétként ismert területe egy részét - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.

Győr+ 2023.07.11.

Autókülönlegességeket árverez el a NAV

Folytatódik az autókülönlegességek árverése a Nemzeti- Adó és Vámhivatalnál (NAV). Az igazi izomautók közt most az „oldtimer” és a modern évek Ford Mustangjai, valamint egy Pontiac vár új gazdájára.

P. Csapucha Adrienn 2023.06.14.

Kantharosz: ahol megvalósulnak az álmok!

Átadták a támogatói okleveleket annak a 18 pályázónak, akiket a Kantharosz Alapítvány sikeresen támogathat, hála a még áprilisban rendezett 11. gálájuknak. Az idei rendezvény ugyanis rekordot döntött, az árveréssel tűzdelt esten 23 millió forint gyűlt össze.

Mireider Máté 2023.06.09.

Talált tárgyakra licitálhattak a győriek

A legizgalmasabb tételek természetesen a biciklik voltak, egy-egy járgánynál egészen komoly versenyek zajlottak néhány licitáló között. A szemfülesek ékszerekre, órákra, de akár "lőszernek látszó" tárgyra is lecsaphattak.

Szöveg és fotó: Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2023.06.05.

Hatszáz ló eladó: árverésen egy Ferrari

Egy tűzpiros Ferrarira is le lehet csapni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) következő árverésén. Az olasz fenevad becsült értéke 86 millió forint, de akár már ennek a feléért is elvihető.

Hirdetés