Címke: árverés
Hirdetés
Győr+ 2023.03.28.

Egyedülálló karitatív aukció

Tizenegyedik alkalommal nyújt kezet egymásnak immár 11 meghatározó győri és Győr környéki civil szervezet, és rendez jótékonysági gálaestet a Győri Filharmonikus Zenekarral és az ország neves borászaival együtt a gyermekek álmainak megvalósításáért.

Győr+ 2023.02.13.

Hetvennégy éves repülőgépre is licitálhatunk a NAV-nál

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) árverésein mindig akad különleges tétel. Kivételesen úgy is fogalmazhatunk, légből kapott járműre lehet licitálni, amire még nem volt példa: a nyertes ajánlattevő egy repülővel térhet haza.

P. Csapucha Adrienn 2023.02.07.

11 támogató, 11 tétel a 11. Kantharosz Gálán

Az összefogás ereje mindennél fontosabb, erre bizonyíték városunkban a Kantharosz Gála is, melyet 2023-ban immár 11. alkalommal rendeznek meg a Richter Teremben. Idén 11 meghatározó győri és Győr környéki civil szervezet fogott össze, a Győri Filharmonikus Zenekarral és az ország neves borászaival együtt, hogy egy színvonalas est segítségével támogassák a fiatal tehetségeket. A sikerhez persze a rendezvényt támogató vállalatok is hozzájárulnak, idén először már nem csak helyi cégek patronálják a Kantharoszt.

Győr+ 2022.11.28.

Tömény árverés a NAV-nál

Az igazán bátrak a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) vesznek alkoholt, például Merész barackot, Bükki vegyesgyümölcsöt, Avasi Keserűt, esetleg Hat királyné szamócapálinkát. A hivatal következő árverésén – a többszáz tétel mellett – ezekre a szeszesitalokra is lehet licitálni.

Csollán Tamara 2022.11.25.

Kalapács alatt a német prémiumautók

Nagy a járműválaszték a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) következő árverésén, az élen két csúcsgyártmánnyal: most egy családi Audi A4 limuzin és egy Porsche Macan S sportos suv is keresi új gazdáját.

MTI 2022.10.26.

Eladja tesztpályáját a Rába

A Rába Nyrt. a közgyűlés jóváhagyásával eladja a Rábaring tesztpályát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján közzétett határozatban.

Hajba Ferenc 2022.10.24.

Nagyon sokat ért a Medvetánc

Az Antikvárium.hu 17. dedikált könyveket és kéziratokat árverező aukcióján József Attila Medvetánc című dedikált kötete 2 millió 10 ezer 444 forintért kelt el.

Győr+ 2022.06.17.

Szarvarmarhákra licitálhatunk a NAV-nál

Aberdeen angus, hereford is előfordul abban a szarvasmarha-állományban, amire lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) következő árverésén.

Hirdetés