Hirdetés
Címke: Arrabona Évszázadai
Hirdetés
Ficsór Dávid 2022.05.20.

Az „Időutazók” nyerték az idei Arrabona Évszázadait

A Gyárvárosi Általános Iskola „Időutazók” csapata nyerte az idei Arrabona Évszázadai vetélkedőt. A kilencedik alkalommal életre hívott városismereti verseny döntőjét tíz csapat részvételével pénteken rendezték a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban. „

Győr+ 2022.05.18.

Megvan a három Belvárosi Felfedező-nyertes!

A Győr+ Rádió reggeli stábját érte az a megtiszteltetés, hogy kisorsolja az Arrabona Évszázadai városismereti vetélkedő három szerencsés nyertesét azok közül, akik helyesen kitöltötték és Belvárosi Felfedező füzetet.

Győr+ 2022.05.12.

Öt nap van hátra a városismereti vetélkedőből!

Sorsoltak a Győr+ Média szerkesztőségében! Kiderült, kik nyerték az Arrabona Évszázadai városismereti vetélkedő idei első fordulóját: Surányi Eszter, Konyhai-Kiss Veronika és Biczó László.

Németh Boglárka 2022.05.06.

A belvárosban versenyeztek az Arrabona vetélkedő csapatai

A második fordulójához érkezett az Arrabona Évszázadai Városismereti Vetélkedő. A Győr Plusz Média és a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ közös szervezésében kilenc éve hódít a verseny, melyre hatodik-hetedik évfolyamosok közül 47 csapat jelentkezett.

Győr+ 2022.04.07.

Arrabona totó helyesbítés

A Győr+Hetilap április 1-i számának 16.oldalán megjelent Arrabona Évszázadai totó (téma: Környezetvédelem) leadási határideje tévesen jelent meg.

Ficsór Dávid 2021.06.07.

Véget ért a vetélkedő, amin mindenki nyert

Hétfőn egy izgalmas döntővel befejeződött az idei, speciális Arrabona Évszázadai Várostörténeti Vetélkedő. Speciális, hiszen ebben az évben Győr királyi városi válásának 750. évfordulója miatt nem csupán a diákok, hanem az egész győri lakosság körében meghirdették a versenyt.

Németh Boglárka 2021.05.14.

Arrabona Évszázadai: ma rendezték a középdöntőt

11 győri általános iskolából összesen 47 négyfős csapat szállt harcba, hogy a legjobb legyen. Az elődöntőben 6 Totó-t kellett kitölteni, de a gyerekek szerint a legizgalmasabb feladat a mostani középdöntő.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat