Címke: Arrabona Évszázadai
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2023.05.26.

Izgalmas döntővel zárult az Arrabona Évszázadai

Pénteken délelőtt a döntővel befejeződött a 10. Arrabona Évszázadai Városismereti Vetélkedő. A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ a Győr+ Médiával közös szervezésben idén 10. alkalommal rendezte meg a változatos és sokszínű megmérettetést, amelyre idén rekordszámú csapat nevezett.

Bajzát Zsuzsi 2023.05.22.

Döntőjéhez érkezett az Arrabona Évszázadai vetélkedő

A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ a Győr+ Médiával közös szervezésben idén 10. alkalommal rendezi meg az Arrabona évszázadai városismereti vetélkedőt. A verseny már a döntőnél jár, most pénteken kiderül, hogy melyik volt a legügyesebb csapat.

Szöveg és fotó: Pannon-Víz Zrt./Borsi Viktória 2023.05.14.

A döntőbe jutás volt a tét

A második fordulóval folytatódott a fiatalok kedvelt, Arrabona Évszázadai vetélkedője, amelyen immáron 10. alkalommal vehetnek részt a környék általános iskoláinak felső tagozatos diákjai a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központnak és a Győr+ Médiának köszönhetően.

Győr+ 2023.05.09.

Elindult a Belvárosi felfedező

Második fordulójához, azaz a Belvárosi felfedezőhöz ért az Arrabona Évszázadai Városismereti Vetélkedő. A verseny idén 10 éves, de ugyanolyan lendülettel vágott bele a 49 csapat a feladatokba, mint a kezdetekkor.

Mireider Máté 2023.05.04.

Sorsoltak az Arrabona Évszázadai vetélkedőn

Sorsoltak a városházán. Kiderült, kik nyerték az Arrabona Évszázadai városismereti vetélkedő idei első fordulóját: Dalmadyné Morvay Edit, Göndör Éva – Bóka Lilla, Kadocsa Rebeka.

Kiss-Máté Noémi 2023.02.10.

Elstartolt a 10. Arrabona évszázadai vetélkedő

A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ a Győr+ Médiával közös szervezésben idén 10. alkalommal rendezi meg az Arrabona évszázadai városismereti vetélkedőt. A verseny célja továbbra is az, hogy megismerjük, felfedezzük városunkat.

Földvári Gabriella 2023.02.06.

Indul az Arrabona évszázadai

A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ a Győr+ Médiával közös szervezésben idén 10. alkalommal rendezi meg az Arrabona évszázadai városismereti vetélkedőt. A verseny célja továbbra is az, hogy a diákok megismerjék, felfedezzék, ezáltal jobban szeressék városukat, ahol élnek.

Ficsór Dávid 2022.05.20.

Az „Időutazók” nyerték az idei Arrabona Évszázadait

A Gyárvárosi Általános Iskola „Időutazók” csapata nyerte az idei Arrabona Évszázadai vetélkedőt. A kilencedik alkalommal életre hívott városismereti verseny döntőjét tíz csapat részvételével pénteken rendezték a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban. „

Győr+ 2022.05.18.

Megvan a három Belvárosi Felfedező-nyertes!

A Győr+ Rádió reggeli stábját érte az a megtiszteltetés, hogy kisorsolja az Arrabona Évszázadai városismereti vetélkedő három szerencsés nyertesét azok közül, akik helyesen kitöltötték és Belvárosi Felfedező füzetet.

Győr+ 2022.05.12.

Öt nap van hátra a városismereti vetélkedőből!

Sorsoltak a Győr+ Média szerkesztőségében! Kiderült, kik nyerték az Arrabona Évszázadai városismereti vetélkedő idei első fordulóját: Surányi Eszter, Konyhai-Kiss Veronika és Biczó László.

Hirdetés