Hirdetés
Címke: Arrabona Évszázadai
Hirdetés
Ficsór Dávid 2021.06.07.

Véget ért a vetélkedő, amin mindenki nyert

Hétfőn egy izgalmas döntővel befejeződött az idei, speciális Arrabona Évszázadai Várostörténeti Vetélkedő. Speciális, hiszen ebben az évben Győr királyi városi válásának 750. évfordulója miatt nem csupán a diákok, hanem az egész győri lakosság körében meghirdették a versenyt.

Németh Boglárka 2021.05.14.

Arrabona Évszázadai: ma rendezték a középdöntőt

11 győri általános iskolából összesen 47 négyfős csapat szállt harcba, hogy a legjobb legyen. Az elődöntőben 6 Totó-t kellett kitölteni, de a gyerekek szerint a legizgalmasabb feladat a mostani középdöntő.

Győr+ 2021.04.23.

Arrabona évszázadai: mutatjuk a hatodik totót!

Az idei évben nem csak a diákokat, hanem valamennyi győrit várjuk erre az izgalmas kalandra! Az aktuális városismereti totót kéthetente találják meg a Győr+Hetilapban, de itt nálunk, vagyis online formában is letölthető. A legjobb totó-játékosokat természetesen díjazzuk! Minden más tudnivaló és a legfrissebb, immáron a HATODIK totó a cikkben!

Pulai Sarolta 2021.02.12.

Elstartolt az Arrabona Évszázadai

Az idei évben is útjára indul a Győr Plusz Média és a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ közös, városismereti vetélkedője, az Arrabona Évszázadai.

Papp Zsolt 2021.02.10.

Az Arrabona évszázadai rendhagyó évaddal jelentkezik

A diákok körében nagy népszerűségnek örvendő városi vetélkedőt ezúttal bárki kipróbálhatja, hiszen a szervezők a 750 éves jubileum apropóján az általános iskolások mellett izgalmas játékra hívják a győrieket.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat