Címke: Arrabona Évszázadai
Hirdetés
Győr+ 2024.05.10.

Véget ért a népszerű vetélkedő

Az ünnepélyes záróeseménnyel és a díjkiosztóval véget ért a népszerű Arrabona Évszázadai vetélkedő. Idén már 11. alkalommal szervezte meg a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ és a Győr+ Média a városismereti játékot, amelybe a regisztrált 200 diák mellett a győriek közül is jó néhányat sikerült bevonni.

P. Csapucha Adrienn 2024.05.07.

Kalandoztak, felfedeztek, nyertek!

Repül az idő, hamarosan itt a nyári szünet pedig éppen csak most startolt el a 2024-es esztendő, és vele még február elején az Arrabona Évszázadai. A 11. alkalommal meghirdetett városismereti vetélkedő nem csak a 6. és 7. osztályosok körében népszerű, hiszen az elmúlt évekhez hasonlóan a győriek idén is bekapcsolódhattak a játékba. A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ és a Győr+ Média közös megmérettetésén a Belvárosi Felfedező kiadványt sokan kitöltötték, közülük három szerencsés nyertest sorsolt ki a városházán dr. Pergel Elza és Prédlné Németh Margit.

Győr+ 2024.04.26.

Gyerekkalandorok a belvárosban

Lezajlott az Arrabona Évszázadai idei kiírásának a középdöntője. A feladatok ezúttal a belvárosba vitték a résztvevő gyerekeket.

J. Kovács Andrea 2024.02.09.

Arrabona évszázadai tizenegyedszer

Az ünnepélyes megnyitóval immár hivatalosan is kezdetét vette az „Arrabona évszázadai” városismereti vetélkedő, a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ és a Győr+Média közös szervezésű játéka.

szerző és fotó: Győr+ 2024.02.05.

Rajtra kész az Arrabona Évszázadai Városismereti Vetélkedő!

A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ és a Győr+Média közös szervezésű játékára nyolc általános iskola 51 csapata, 204 diák regisztrált – tudtuk meg Prédlné Németh Margittól, a vetélkedő főszervezőjétől.

Kárpát Zsolt 2023.05.26.

Izgalmas döntővel zárult az Arrabona Évszázadai

Pénteken délelőtt a döntővel befejeződött a 10. Arrabona Évszázadai Városismereti Vetélkedő. A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ a Győr+ Médiával közös szervezésben idén 10. alkalommal rendezte meg a változatos és sokszínű megmérettetést, amelyre idén rekordszámú csapat nevezett.

Bajzát Zsuzsi 2023.05.22.

Döntőjéhez érkezett az Arrabona Évszázadai vetélkedő

A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ a Győr+ Médiával közös szervezésben idén 10. alkalommal rendezi meg az Arrabona évszázadai városismereti vetélkedőt. A verseny már a döntőnél jár, most pénteken kiderül, hogy melyik volt a legügyesebb csapat.

Szöveg és fotó: Pannon-Víz Zrt./Borsi Viktória 2023.05.14.

A döntőbe jutás volt a tét

A második fordulóval folytatódott a fiatalok kedvelt, Arrabona Évszázadai vetélkedője, amelyen immáron 10. alkalommal vehetnek részt a környék általános iskoláinak felső tagozatos diákjai a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központnak és a Győr+ Médiának köszönhetően.

Győr+ 2023.05.09.

Elindult a Belvárosi felfedező

Második fordulójához, azaz a Belvárosi felfedezőhöz ért az Arrabona Évszázadai Városismereti Vetélkedő. A verseny idén 10 éves, de ugyanolyan lendülettel vágott bele a 49 csapat a feladatokba, mint a kezdetekkor.

Mireider Máté 2023.05.04.

Sorsoltak az Arrabona Évszázadai vetélkedőn

Sorsoltak a városházán. Kiderült, kik nyerték az Arrabona Évszázadai városismereti vetélkedő idei első fordulóját: Dalmadyné Morvay Edit, Göndör Éva – Bóka Lilla, Kadocsa Rebeka.

Hirdetés