Címke: árkádgyőr
Hirdetés
Németh Boglárka 2023.10.07.

Fákkal a zöldebb bolygóért

A III. Győri Klíma EXPO a környezetvédelem, a fenntarthatóság és klímaváltozás kérdése mellett a zöld megállapodások helyszíne is. Szombat délelőtt, az egyik kiállító, a 10 millió Fa Alapítvány standjánál megállapodási szerződés született. Az együttműködés értelmében a legnagyobb győri bevásárlóközpont menedzsmentje egy összegű, 2,5 millió forintos támogatást biztosít az alapítványnak fák vásárlására és ültetésére, melyeknek a győri állatkert ad otthont, ahol a fák utógondozása történik majd.

Németh Boglárka 2022.11.10.

Családbarát hely lett az Árkád

Családbarát hellyé nyilvánították a győri Árkádot. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom évek óta azért dolgozik, hogy mindenkinek országszerte annyi gyereke születhessen, amennyit szeretne. A mozgalom fő célja, többek között, hogy a gyereknevelés megkönnyítéséhez a családbarát helyek száma is növekedjen. Az alapítvány több szempontot alapul véve döntött úgy, hogy az országban a bevásárlóközpontok közül másodikként a győri center is elnyerje a címet, amelyet csütörtökön adtak át a vezetőségnek.

Győr+ 2021.11.03.

Isten éltessen, Árkád Győr!

15. születésnapját ünnepli idén az Árkád Győr. A kerek évforduló kapcsán 15 héten át különböző akciókkal, programokkal, nyereményjátékokkal kedveskedtek a látogatóknak a régió legnagyobb bevásárlóközpontjának vezetői.

Hirdetés