Címke: áradás
Hirdetés
Győr+ 2023.12.29.

Újabb szakaszokon szűnik meg az árvízvédelmi készültség

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság közleménye szerint lassan, de folyamatosan apad a Duna vízállása Budapesten és a főváros feletti szakaszokon. Az árhullám ma Paksnál tetőzött, Baján és Mohácson az év utolsó napjain éri el a folyó a legmagasabb vízállást.

Győr+ / MTI 2023.12.28.

Az ártérben hagyott autókra nem érvényes a kötelező

Győri tulajdonosokat is érint, hogy az ártérben hagyott autókban a víz okozta károkat a kgfb nem, csak a teljeskörű casco téríti meg - hívta fel a figyelmet a CLB biztosítási alkuszcég. Az ingatlantulajdonosoknak is nagyon résen kell lenniük.

Szigeti Sándor 2023.12.16.

Lenyűgöző drónfotókon az áradó győri folyók!

O. Jakócs Péter kollégánk drónja szombat délben emelkedett a magasba, hogy megörökítse a Rábán és a Mosoni-Dunán levonuló árhullámot. A képek önmagukért beszélnek, lenyűgöző fotókon mutatjuk az áradó győri folyók és a város találkozását.

Győr+ 2023.12.14.

Pénteken tetőzhet Győrnél a vízszint

Győr térségében a tetőző vízszint meghaladhatja a rakpart szintjét, ezért Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezete már felkészült a rakpart lezárására.

Fotó és szerző: Győr+ Média 2023.12.13.

Árad a Duna, Győrnél a rakpart szintjéig érhet a víz

Az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság területén lassan árad a Duna. A reggeli órákban Nagybajcsnál 472 cm-es vízállásnál 4240 m3/s vízhozam érkezett. A tetőzés csütörtökön a késő esti órákban várható 520 cm körüli értékkel.

Hirdetés