Címke: anyaság
Hirdetés
Csollán Tamara 2024.04.04.

Murinai Angéla: Anya szív

Murinai Angéla Németországban élő írónővel Mihály Orsi már korábban készített interjút. Akkor Angéla életéről és traumáiról mesélt, és a traumáit feldolgozó Mikor feltámad a szél című könyvéről. Most legújabb megjelent könyve, az Anya szív kapcsán beszélgettek újra.

Mihályi Orsi 2024.04.04.

Sport és anyaság kéz a kézben?

Molnár Sarolta a sokféle mozgásfajta közül most egy újabbat ízlelget és gyakorol. Élete egyik legcsodásabb időszakában van, ugyanis állapotos.

Győr+ Média 2023.08.21.

A szoptatás világhete

Jóval több, mint táplálás – augusztusban van az anyatejes táplálás világnapja és a szoptatás világhete. Erről a csodálatos folyadékról már tudjuk, hogy a csecsemők számára a legideálisabb táplálék, de arról már jóval kevesebbet hallani, hogy ez a folyamat az édesanyák egészségét is támogatja.

P. Csapucha Adrienn 2023.03.24.

Ilyen egy igazi Anyatigris!

Nem számít, hogy fekete öves anyuka, esetleg fiatal kismama vagy, az Anyatigrisek című előadás garantáltan jó kedvre derít majd. A zenés komédia nemcsak a hölgyeknek szól, és nem is csak a szülőknek, de ők, így vagy úgy, biztosan magukra ismernek a műben. A darabról, az anyaságról és az életünk legnagyobb szerepével járó örömeinkről és fájdalmainkról is kérdeztük Tallós Ritát, a musical rendezőjét, és Cseke Katinka színésznőt a Pink és Szóda legújabb adásában.

Hirdetés