Címke: Angyalok a belvárosban
Hirdetés
Ficsór Dávid 2023.01.12.

Célba ért a belvárosi angyalok adománya   

A Győri Bevásárló Utcák Alapítvány hatodik alkalommal szervezte meg az Angyalok a belvárosban jótékonysági akciót. A kampány lényege, hogy belvárosi üzletek gyűjtő perselyt helyeznek ki az adventi időszakban, ezekbe tehetik a vásárlók adományaikat. Az összegyűlt összegből pedig Győri Szakképzési Centrum középiskoláinak rászoruló diákjait támogatják. A 2022-es akció záróeseményét, vagyis az adományból vásárolt ajándékok átadását csütörtökön tartották a megyei iparkamarában.

Győr+ 2022.11.28.

Angyalok a belvárosban

Újra elérkezett az év legvarázslatosabb időszaka. A Győri Bevásárló Utcák Alapítvány 6. alkalommal hirdeti meg nagysikerű adománygyűjtő kampányát, az „Angyalok a belvárosban” jótékonysági akciót a társadalmi felelősségvállalás jegyében.

Földvári Gabriella 2022.01.06.

Angyalok a belvárosban

Ötödik alkalommal szervezte meg a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány az „Angyalok a belvárosban” jótékonysági akciót. A kezdeményezés célja a rászoruló, szakmát tanuló diákok támogatása.

Földvári Gabriella 2021.11.24.

Angyalok a belvárosban

Ötödik alkalommal hirdeti meg a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány a nagysikerű adománygyűjtő kampányát, az „Angyalok a belvárosban” jótékonysági akciót a társadalmi felelősségvállalás jegyében.

Hirdetés