Angyalok a belvárosban

Győr+ Fotó: O. Jakócs Péter
2022.11.28. 13:49

Újra elérkezett az év legvarázslatosabb időszaka. A Győri Bevásárló Utcák Alapítvány 6. alkalommal hirdeti meg nagysikerű adománygyűjtő kampányát, az „Angyalok a belvárosban” jótékonysági akciót a társadalmi felelősségvállalás jegyében.

Hirdetés

A kampány időtartama: 2022. november 23. – 2022. december 31.

A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is megyei oktatási intézmények számára írt ki alapítványunk pályázatot, így azok javasolhatnak támogatásra hátrányos helyzetű diákokat az alapítvány kuratóriuma számára, akik igazán látják, kik azok, akiknek leginkább szükségük van a segítségre.

Idén 8 iskola nyújtott be pályázatot, összesen 26 rászoruló fiatal számára szeretnének támogatást nyerni.

Az adománygyűjtés sikerét idén többen is segítik.

A győri belvárosi üzletek is kiveszik részüket az adománygyűjtésből. Arra kértük őket, hogy helyezzék ki kampányunk „angyalos” perselyeit üzletükben, amelybe a vásárlók bedobhatják adományaikat, ők pedig egy angyalka figurával köszönhetik meg a támogatást. A csatlakozó üzletek listáját a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány Facebook oldalán tesszük közzé, ahol a kampány minden fontos mozzanatáról beszámolunk.

Az adománygyűjtést idén is segíti a GYMSM KIK Női Vállalkozói Klub. A „kamara angyalai” az adventi vásár jótékonysági faházában várják az adományozókat november 27-én és december 10-én, a jótékony forintokat pedig kézműves finomságokkal köszönik meg.

A jótékonysági akcióhoz csatlakozott idén két belvárosi cukrászda, vendéglátóipari vállalkozás és varroda is: az általuk felajánlott apróságokkal (sütivel, mézeskaláccsal, karácsonyfadísszel) tudjuk megköszönni a faházban adott adományokat.

A jótékonysági faháznál az adományozóknak lehetőségük lesz fotót készíteni is az „angyalszárnyas” fotópontunknál. Az így elkészült fotókat közzétesszük a kampány Facebook-oldalán, büszkén mutatva be követőinknek, hogy az angyalok köztünk járnak!

Az üzletekben és a jótékonysági faházban befolyt összeget idén is tovább gyarapítják jótékonysági kampányunk fő támogatói: az OTP Bank Nyrt. és a Patent Security.

2022. május 7-én, a belvárosban megrendezett Kult. Utca rendezvényen készült festményekkel három neves festőművész, Bárány Terézia, Koppány Attila és Csizmadia István is hozzájárul a rászoruló diákok megsegítéséhez.

A Kult. Utcán készült műveket a művészek felajánlották a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány számára, s a szervezet most licitre bocsátja azokat. Az így befolyt pénzösszeg szintén a hátrányos helyzetű tanulókat támogatja majd az “Angyalok a Belvárosban” 2022. évi kampánya során.

A licit 2022. november elején elindult és 2022. december 7-én zárul, licitálni az alábbi linkeken lehet:

https://www.licit.hu/arveres_Csizmadia_Istvan_-Aranyalom_elado_licit_1062311877.html
https://www.licit.hu/arveres_Koppany_Attila_-_Impresszio_elado_licit_1062311876.html
https://www.licit.hu/arveres_Barany_Terezia_-_Darbuka_Trio_elado_licit_1062311875.html

Bízunk abban, hogy összefogásunknak köszönhetően sikerül mind a 26 támogatásra szoruló diák következő évét kicsit könnyebbé tenni!”

Szöveg: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #Angyalok a belvárosban | #jótékonyság |