Címke: Alzheimer Café
Hirdetés
Szigeti Sándor 2024.04.05.

Áttörés jöhet a demencia gyógyításában

Már az idén áttörés jöhet a demencia gyógyításában. Rendkívül biztató hírekkel érkezett a győri Alzheimer Cafe áprilisi találkozójára dr. Horváth András Attila, a téma nemzetközi szaktekintélye.

J. Kovács Andrea 2023.12.07.

Teltházas volt az idei utolsó Alzheimer Café

Idei utolsó összejövetelét tartotta az Alzheimer Café csütörtök este a Rába Hotelben. A kellemes hangulatú, teltházas találkozón rendhagyó módon a betegségről szóló kvízbe kapcsolódhattak be a résztvevők.

Szigeti Sándor 2023.11.02.

2050-re a demencia lehet a világ leggyakoribb betegsége

Létezik-e prevenciója a demenciának, és hogyan őrizhető meg a szellemi frissesség időskorban? Többek között ezeket a témákat járta körbe a győri Alzheimer Cafe csütörtök esti újabb találkozója a Danubius Hotel Rábában.

Győr+ 2023.09.24.

Az évszázad betegsége: Alzheimer-kór

Az Alzheimer-világnapot 1994-ben indította útjára a Nemzetközi Alzheimer Társaság (ADI) az Egészségügyi Világszervezet (WHO) támogatásával, így minden év szeptember 21-én különböző programokkal hívják fel az emberek figyelmét az egyre gyakrabban előforduló betegségre.

J. Kovács Andrea 2023.09.21.

Alzheimer-világnapi séta Győrben

Alzheimer-világnapi sétára hívta a városban élőket csütörtök délelőtt az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény és a győri Alzheimer Cafe.

Szerző és fotó: Szigeti Sándor 2023.09.08.

Hogy kommunikáljunk idős, demens szeretteinkkel?

Ezredszer is elmesélt régi történetek, folyton ugyanazok a kérdések. Rendkívül fontos témával folytatódott a nyári szünet után a győri Alzheimer Cafe csütörtökön este a Danubius Hotel Rábában.

Győr+ 2023.09.06.

Alzheimer Café

Szeptember 7-én 17 órakor ismét Alzheimer Café találkozó lesz, amelynek helyszíne a Danubius Hotel Rába (9021 Győr, Árpád út 34.).

Szigeti Sándor 2023.06.02.

Jogász vendége volt a győri Alzheimer Cafénak

Dr. Ruzsicska Andrea személyében jogász előadója volt a győri Alzheimer Café csütörtök esti találkozójának, hogy segítsen eligazodni a segítségre szoruló idősekkel kapcsolatos jogi kérdésekben.

Szigeti Sándor 2023.05.05.

Őszintén a demenciáról és az Alzheimer-kórról

A demencia és az Alzheimer-kór egyre több embert érint és egyre nagyobb terhet ró a családokra, ezért nagyon fontos, hogy ne felkészületlenül találkozzunk a problémával – többek között erre hívták fel a figyelmet a győri Alzheimer Café csütörtök esti találkozóján, a Danubius Hotel Rábában.

Hirdetés