Címke: Adyváros
Hirdetés
HAK 2024.02.08.

Több üzletbe is betörtek Adyvárosban

Sajnos nem várt meglepetés fogadta február 8-án reggel több adyvárosi üzlet alkalmazottait, tulajdonosait is: az ajtók zárjait ismeretlen tettes megrongálta, az üzletekből pénz vittek el. A rendőrség nyomoz a betörésekkel kapcsolatban.

Győrplusz 2023.12.10.

Radnóti: „Ha feladat van, megtisztelő, és a munkát maximálisan csináljuk”

Radnóti Ákos önkormányzati képviselő ismét adventi fényekbe öltöztette Adyvárost. A szürke panelrengetegből egy modern, megújított zöldterületekkel, élhető városrészt álmodott meg a képviselő, aki elérte, hogy kimagasló, látványban és élhetőségben is színes, egyedi és kényelmes városrész legyen egy amúgy építészeti szempontból klasszikus lakótelepi része Győrnek. Most adventre újra díszkivilágítást kapott az Ifjúság körút, hét helyen mindenki karácsonyfája van, és kikerült a tó partjára a betlehem is.

Győr+ 2023.12.06.

Csodálatos képek a győri havazásról

Havat hozott a Mikulás Győrbe! Több se kellett fotós kollégáinknak, fényképezőgépet ragadtak, hogy megörökítsék a gyönyörű látványt.

Győr+ 2023.12.04.

Csőtörés Adyvárosban

A javítási munkák miatt az ivóvízellátás átmenetileg szünetel Győrben Tihanyi Árpád út 61-69. és a Kassák Lajos 16-29. számú ingatlanoknál.

Győr+ 2023.12.02.

Elkészült a fedett pálya a Barátság parkban

Télen is lesz lehetőség a sportolásra az adyvárosi Barátság parkban. A megoldást dr. Dézsi Csaba András polgármester kezdeményezte, hogy biztosított legyen a hidegben is a pályák elérhetősége.

Földvári Gabriella 2023.11.26.

A nagy beruházások mellett a kisebbekre is jut energia

Kovács Tamás 2002 óta a 9. számú választókerület önkormányzati képviselője, Marcalváros, Nádorváros és Adyváros egy-egy része tartozik hozzá. A pedagógus végzettségű politikus mindent megtesz azért, hogy a városrészben élők érdekeit képviselje, a problémáik megoldásában segítsen.

Nagy Roland 2023.10.25.

Október eleje óta működik Adyvárosban az adománykezelő ház

Az országban egyedülálló kezdeményezés az a központ, amely három győri szociális intézmény és az Audi Hungária összefogásával valósulhatott meg. A Fogadó névre keresztelt új adománykezelő ház Adyvárosban, az egykori kék diszkont helyén kezdte meg működését október elején.

Földvári Gabriella 2023.10.08.

A lakótelepek is fejlődnek, szépülnek

Borsi Róbert önkormányzati képviselő körzetéhez tartozik Marcalváros I. középső, Adyváros északi és Nádorváros déli területe. Számos út- és járdafelújítás történt itt az elmúlt években, emellett megújult és energiatakarékos lett a vásárcsarnok és a könyvtár épülete is.

Zombai-Kovács Ákos 2023.09.30.

(Nem csak) Adyvárosban fontos a sport és az egészség

Idén már 18. alkalommal rendezték meg az Őszi Családi Sport- és Egészségnapot az adyvárosi Barátság Sportparkban, ahol az érdeklődők különböző sportágakkal és azok képviselőivel ismerkedhettek meg. A szombati nap fénypontja az Arrabona Futófesztivál volt, amelyen idén több mint 2000 vettek részt, a kisiskolásoktól a felnőtteken át, egészen az idősekig.

Hirdetés