Címke: Adyváros
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2022.09.24.

Ismét benépesült a Barátság Sportpark

Szombaton több ezren vettek részt az Őszi Családi Sport- és Egészségnapon Barátság Sportparkban, amely helyet adott az Arrabona Futófesztiválnak is. A sportos programok közül minden generáció megtalálta a számára leginkább testhezálló mozgást.

Győr+ 2022.09.17.

Újabb szakaszon kezdődik átépítés Adyvárosban

A 2,5 milliárd forint összegű, állami támogatásból megvalósuló parkolólemez építés, meglévő parkolási rend átépítése és a Kuopio park modernizációjának beruházása újabb mérföldkőhöz érkezett.

Győr+ 2022.09.12.

Keverőberendezés a tisztább vízért

Az adyvárosi kettes számú tóra a meder vizének szellőzését, átmozgatását biztosító berendezést telepített a Győr-Szol Zrt. A hármas tóba már korábban munkába állítottak hasonló szerkezetet, az egyes tavon pedig úszó szökőkút segíti a víz tisztán tartását.

Kárpát Zsolt 2022.09.09.

Újabb padokon pihenhetünk Adyvárosban

Lakossági kérésre újabb padokat telepített a Győrszol Adyvárosba. A kezdeményezést Radnóti Ákos alpolgármester és a körzet önkormányzati képviselője saját keretéből finanszírozta. A pihenőhelyen mindössze néhány óra alatt készült el, amit elsősorban a szépkorúak használnak délutánonként. A városvezető elmondta, gyakran keresik meg az adyvárosiak különböző kérésekkel, és ha tud, segít.

Zombai-Kovács Ákos 2022.09.01.

Adyváros: még egy kis türelem, sok új parkolót terem!

Jó ütemben készül a két és félmilliárdos adyvárosi parkoló- és parkfejlesztés, erről számolt be az országgyűlési képviselő, a polgármester és az alpolgármester. Kara Ákos azt mondta, köszöni a környéken lakók türelmét, de már nem kell sokat várni és 166 új parkolót vehetnek igénybe az autósok. Dr. Dézsi Csaba András azt emelte ki, hogy hamarosan jelentősen javulnak a parkolási körülmények a Kupio park környékén, míg Radnóti Ákos, aki egyben a körzet önkormányzati képviselője is, hangsúlyozta, iskolakezdésre elkészült a Móra Iskola melletti szerviz út felújítása.

Németh Boglárka 2022.08.30.

Hőmérőket telepítettek Adyvárosban

A győriek már megszokhatták, hogy Adyvárosban mindig történik valami. Jelenleg is komoly fejlesztések zajlanak a városrészben, hiszen készül a Kuopio parki parkoló lemez és a hozzá kapcsolódó beruházások, illetve az egykori Grabo sátor átépítése is zajlik. Közben azonban a kisebb, de a lakótelepen élő emberek számára fontos újdonságokra is odafigyel a körzet önkormányzati képviselője. Radnóti Ákos alpolgármester ezúttal, saját képviselői keretéből, két köztéri hőmérőt telepített.

P. Csapucha Adrienn 2022.08.25.

Lakossági kérések nyomában az alpolgármester

Radnóti Ákos érkezett alpolgármesteri vizitre csütörtök reggel a Győr+ Rádió stúdiójába. A városvezető a műsorban kiemelte, hogy továbbra is igyekszik minden lakossági kérésre, felmerülő problémára reagálni. A fejlesztések kapcsán egyúttal a győriek türelmét kérte, mint mondta, az adyvárosi beruházások egy jelentős része már elkészült, ám lesznek még főként hanghatással járó kellemetlenségek.

Győr+ 2022.08.18.

Furcsa szagok a városban

A győriek ma is furcsa szagokat érezhettek, elsősorban a Szabadhegyen és Adyvárosban élők, ebből arra következtettek, hogy a sashegyi hulladékkezelőből származhat a szaghatás.

Ficsór Dávid 2022.08.16.

Az eredményes tavalyi év reményt ad a jó folytatásra

Nehéz, de eredményes évet zártunk, ez pedig okot ad arra, hogy reménykedjünk a jövőben. Ezt mondta a Győr+ Médiának Csengeri Mária, a Győri Szakképzési Centrum Sport és Kreatív Technikumának igazgatója. Tovább folytatódik sorozatunk, melyben győri középiskolák elmúlt és soron következő tanévét járjuk körbe.

Hirdetés