Hirdetés
Címke: Adyváros
Hirdetés
Földvári Gabriella 2022.07.06.

Sztárom a párom pad Adyvárosban

Újabb érdekességgel bővült az adyvárosi tó környezete, Radnóti Ákos alpolgármester, a terület önkormányzati képviselője ezúttal egy különleges padot adott át, melyet a világhírű Sztárom a párom című film ikonikus jelenete ihletett.

Kárpát Zsolt 2022.07.01.

Adyváros rohamléptekben fejlődik

Adyváros rohamléptekben fejlődik, pár száz méterre egymástól két nagyberuházás is zajlik a lakótelepen. Erről beszélt a Konkrétban Radnóti Ákos alpolgármester.

Zombai-Kovács Ákos 2022.06.24.

Jól halad az adyvárosi parkolófejlesztés

Jól halad az adyvárosi parkolófejlesztés, a Földes Gábor utca 9-23. előtt és mögött 42, a Kodály Zoltán utca 2-10. előtt 25 plusz parkoló készül. Erről számolt be a körzet önkormányzati képviselője, Győr országgyűlési képviselői és az útkezelő szervezet vezetője. A Kuopio park környékén gőzerővel megy a munka, a jövő hét közepétől a parkolólemez alapozása is elindul. A sajtótájékoztatón elhangzott: a parkolólemez és a két utca parkolási rendjének átalakítása 166-al több helyet eredményez, ami meg ugyan nem oldja, de enyhíti a parkolási problémákat.

Földvári Gabriella 2022.06.18.

Adyváros a legsportosabb városrész

Radnóti Ákos a sportért is felelős alpolgármesterként és adyvárosi képviselőként büszke arra, hogy egyre több sportolási lehetőség, sportlétesítmény van a városban, a körzetében.

Győr+ 2022.06.08.

Megújul a Földes Gábor utca

A Kuopio park fejlesztéshez kapcsolódóan megújul a Földes Gábor út egy szakasza, járdafelújítás, új parkolóhelyek kialakítása kezdődik csütörtöktől, valamint új aszfaltburkolatot kap az utca.

Németh Boglárka 2022.06.04.

Ingyenes hulladékudvar az adyvárosiaknak

Radnóti Ákos alpolgármester és Dr. Szálasy László önkormányzati képviselő ismét saját keretéből áldozott arra, hogy a körzetükben élőknek legyen hová lerakni a feleslegessé vált hulladékot és lomokat.

Földvári Gabriella 2022.06.03.

Fejlesztések, közérzetjavító intézkedések

Radnóti Ákos alpolgármester az adyvárosi nyári nagytakarításról számolt be lapunkban, valamint kedden a Győr+ Rádió vendégeként számos, más fontos közérdekű témát érintett a beszélgetésben.

Németh Boglárka 2022.06.02.

Ingyenes hulladéklerakás Adyvárosban

Ingyenes hulladék- és lomlerakó udvar lesz szombaton Adyvárosban. Radnóti Ákos, alpolgármester és dr. Szálasy László, önkormányzati képviselő minden évben saját képviselői keretéből segíti a körzetben élőket azzal, hogy ingyenesen megszabaduljanak a feleslegessé vált lomoktól.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat