Hirdetés
Címke: Adyváros
Hirdetés
Németh Boglárka 2021.11.30.

Adventi díszben pompázik Adyváros

Radnóti Ákos, alpolgármester saját, képviselői keretéből áldozott arra, hogy idén ne csak a belváros tündököljön karácsonyi pompában. Az adyvárosi Ifjúság körút fenyői mellett, idén a platánfák is égősorral lettek feldíszítve, hogy fokozzák az ünnepi hangulatot.

Győr+ 2021.11.22.

Adventi fények Adyvárosban

Meglepetést ígért az alpolgármester, ez pedig meg is valósul: adventre karácsonyi fényekbe öltöznek az adyvárosi fák is.

Győr+ 2021.10.29.

Holnaptól újranyit a kereszteződés

A néhány napos megnyitása a kereszteződésnek a Mindenszentek és Halottak Napi forgalomra és az őszi szünet utáni iskolai forgalomra való tekintettel kerül ütemezésre.

Zombai-Kovács Ákos 2021.10.15.

Szigethy: Lezárások lesznek a felújítások miatt

Több mint 500 millió forint uniós forrásból újul meg az Ipar utca és a Szigethy Attila út aszfaltburkolata. A projektről nyáron számoltak be az illetékesek, de október 18-án, hétfőn újabb látványos szakasza kezdődik a felújításoknak. Két héten keresztül a Szigethy Attila út Kodály Zoltán utca és Ifjúság körút közötti részén dolgoznak majd, ami komoly forgalomkorlátozásokkal és lezárásokkal jár. Győr országgyűlési képviselői, alpolgármestere és az útkezelő megbízott vezetője is türelmet kér a közlekedőktől.

Zombai-Kovács Ákos 2021.10.12.

Tizenöt új parkoló, 16 millió forintból

Tizenöt új parkolóhelyet alakítottak ki Adyvárosban, a Tánc- és Képzőművészeti Iskola oldalában. Erről az útkezelő szervezet illetékese számolt be a Győr+-nak. Az érintett szakaszon, az egyik oldalon meghagyták a parkolókat, a másikon pedig úgynevezett gyephézagos burkolatot alakítottak ki, ezen tudnak kényelmesen megállni az autókkal. Városszerte, így Adyvárosban is régóta komoly gondot okoz a parkolás, ezért is fontos a mostani, 16 millió forint értékű fejlesztés.

Kárpát Zsolt 2021.10.06.

Lesz új parkolólemez Adyvárosban

Most már biztos, hogy megépülhet Adyvárosban a Kuopio parkban a parkoló lemez, mondta Konkrét című műsorunkba Radnóti Ákos alpolgármester. Hozzátette, a magyar kormány 2,5 milliárd forinttal finanszírozza a parkoló lemez megépítését. Az alpolgármester arról is beszél, hogy a létesítményt úgy alakítják ki, hogy a Kuopio Park zöld területeinek egy része megmaradjon. A tervezés és előkészítő munkák már zajlanak, varhatóan a jövő év elején kezdődhet az építkezés.

Ficsór Dávid 2021.10.05.

Nagyobb kutyafuttató, nem csak nagy kutyáknak

Elkészült a kibővített kutyafuttató a Kassák Lajos utca 7-9. mögötti részen. A korábban kialakított kisebb méretű terület, most egy jóval nagyobbal gyarapodott a városrész önkormányzati képviselőjének kezdeményezésére. Dr. Szálasy László Híradónknak azt mondta, sok a kutyatulajdonos a környéken, ezért gondolta úgy, hogy a nagytestű ebeknek is kedvez a régi kutyafuttató leválasztásával és egy nagyobb építésével. A tervezésben Pintér Szabolcs, a Győr-Szol szakembere segített a képviselő munkáját.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat