Hirdetés
Címke: adóvisszatérítés
Hirdetés
MTI 2022.02.23.

Hamarabb utalják ki az szja-visszatérítést

Azok a családok, amelyek az adóbevallásukban veszik igénybe az adóvisszatérítést, az eredeti határidőnél korábban kaphatják kézhez az összeget - jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter a Facebook-oldalára feltett videóüzenetében szerdán.

MTI 2022.02.16.

A családi adóvisszatérítés nem veszhet el

Befejeződött a családi adóvisszatérítés első körének a kiutalása, február 14-ig több mint 610 milliárd forintot kaptak kézhez a gyermeket nevelő szülők. Azok, akik február 14-ig nem kapták meg az adóvisszatérítés összegét, az adóból visszajáró összeget az szja-bevallásukban igényelhetik vissza - tájékoztatott Tállai András.

Győr+ 2022.02.15.

Nem kapott adó-visszatérítést? Ezt kell tennie!

A dolgozó szülők az átlagbér szintjéig kapják vissza a tavaly befizetett személyi jövedelemadójukat (szja), a visszatérítés maximális összege szülőnként elérheti a 809 ezer forintot.

Zombai-Kovács Ákos 2022.02.03.

Érkezik az adó-visszatérítés és az szja-mentes bér

Februárban érkezik a családi adó-visszatérítés, aminek összege elérheti szülőnként a 800 ezer forintot és a 25 év alatti fiatalok már az szja-mentes fizetést kapják meg. Erről Simon Róbert Balázs számolt be a Győr+ Médiának. Az országgyűlési képviselő kiemelte, a kormány összességében 600 milliárd forintot utal vissza a gyermekes családoknak. A képviselő azt mondta, a gazdasági növekedésnek köszönhető, hogy ekkora összeget tud visszaadni a kormány a családoknak. A családi adó-visszatérítés közel 2 millió szülőt érint.

MTI 2022.01.05.

835 ezer nyilatkozat érkezett tavaly

A családi adóvisszatérítésre 835 ezer nyilatkozat érkezett tavaly, ennek 81 százalékát online töltötték ki és csak 132 ezer volt a papíralapú dokumentum - tájékoztatott a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára.

MTI 2021.12.19.

Még két hetünk van a nyilatkozat leadásáig

Péntek reggelig már 560 ezer adóvisszatérítési nyilatkozat érkezett az adóhivatalhoz, még két hét és lejár az adóvisszatérítés februári kiutalásához szükséges nyilatkozat benyújtásának a határideje - tájékoztatta Tállai András az MTI-t.

MTI 2021.12.15.

Beérkezett a félmilliomodik nyilatkozat

Még több mint két hét van hátra a februári adóvisszatérítéshez szükséges nyilatkozatok kitöltésére, de már beérkezett a félmilliomodik VISSZADO-nyilatkozat. Az adóhivatal december 31-ig még mintegy 250 ezer szülő nyilatkozatát várja - tájékoztatott Tállai András.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat