Hirdetés
Military diéta Zizi módra

Zita nagy fogyókúrája

HAK
2020.01.22. 21:16

Munkatársunk Varga Zita ismét videóval jelentkezett, s mintha ráérzett volna a téma aktualitására: egy military fogyókúrába fogott bele. Lássuk, teljesítette-e a kihívást!

Hirdetés

Bár többen döbbenten álltunk, hogy a mi Zizink, a mindig mosolygós és MINDIG karcsú Varga Zita, mi a túrónak fogyókúrázik, de mintha ráérzett volna a pár napja robbant testkép-bombára.

Nem, Zitával semmi baj nincs, csupán vállalkozó szellem s videóiban szeret mindenféle vad és őrült dolgokat kipróbálni. Most sem volt ez másként, amikor belefogott egy 3 napos military diétába azért hogy lefogyjon 5 kilót. Katonás diéta, tehát szigorú, ellentmondást nem tűrő, s fegyelemre nevel.

Hirdetés

Zita be is tartotta a diéta minden parancsát, lelkesen ette a pirítósokat, a tojásokat, a tonhalat és a banánt. Na nem mindig őszinte mosollyal, de hát a katonaság soha nem az élvezetekről, hanem a kitartásról és az eredményekről szól.

Hogy sikerült-e hadat üzenni a nem létező feleslegének, kiderül a videóból, amiben megígérjük, egyetlen szó sem esik a keto-ról.

Kapcsolódó témák: #napi érdekes |
likeold
a fb oldalunkat