Először mesélt győri életéről Oláh Ibolya

Győr+ Fotó: ibolyaolah.hu
2023.03.08. 13:31

Oláh Ibolya közel tizenöt éve nem adott interjút, de az egykori Megasztáros énekesnő most megtörte a csendet. A glamour.hu-nak adott exkluzív interjújában többek között arról mesélt, hogyan élnek most a párjával Győrszentivánon, és miért szerette meg az itteni életet.

Oláh Ibolya hosszú idő után került ismét reflektorfénybe, és visszatérését mindjárt siker koronázta. Tavaly a közmédia A Dal című műsorát nyerte meg a „Nem adom el” című szerzeményével, majd a Csináljuk a Fesztivált című zenés show műsorban láthattuk.

Most pedig a TV2 Sztárban Sztár című műsorában szerepel hétről hétre, ahol a szintén győri Freddie bőrébe is belebújt az est egyik legjobb produkcióját nyújtva.

Azt eddig is lehetett tudni, hogy az énekesnő Győr környékén él, de most először beszélt arról a sajtónak, hogy telnek a hétköznapjaik Győrszentivánon. A glamour.hu-n megjelent interjúból közlünk most részletet:

Hol élsz most, hogyan telnek a mindennapjaid?

Ötödik éve élek Győrben, nagyon szeretem a várost, itt játszik a kedvenc kézilabdacsapatom is, a Győri Audi ETO. Sok barátom van itt, egy igazán fiatalos, élhető város. A pandémia miatt azonban ki kellett kiköltöznünk a kertvárosba, Győrszentivánba. Ennek roppant egyszerű oka volt, beteg lettem, és el kellett különíteni magamat. Az itt töltött idő alatt viszont nagyon megszerettük a helyet és maradtunk. Amúgy zenéket írok másoknak, stúdiózom, duettezünk, koncertezek, színházban játszom. De most tudatosan nem vállaltam el semmit sem, mert a műsor leköti az időmet, teljes embert igényel, és én maximálisan odateszem magam.

Milyen az élet Győrszentivánon?

A párommal élünk egy kis házban, tavasszal burgonyát, paradicsomot, paprikát ültetünk magaságyon. Közben a kutyákat nevelem. A párom nemrég hazahozott egy labradort, mert az előző meghalt, és nagyon nehezen viselte, de van egy másfél éves kislány mudim is, Zsebike. A labrador még fél éves sincsen, őt Marlon Brandonak neveztük el. Imádom! Megeszi a kajáját és beletörli a pofáját a mackó nadrágomba. Nyáron napozom, megmártózom a medencémben, bár úszni nem tudok. Nagyon rossz alvó vagyok, emiatt például a Sztárban Sztár után is azonnal autóba ülök, és hazajövök Szentivánra, hogy tudjak pihenni.

A teljes interjú ide kattintva olvasható.

Kapcsolódó témák: #Győr | #Oláh Ibolya |