Hirdetés

Ajándéktippek állatbarátoknak

Fotó: Freepik
Tóth Vivien
2021.12.09. 20:45

Abban az esetben, ha valódi állatbolond az ajándékozott célszemély, akkor érdemes a ezzel kapcsolatos meglepetést tenni neki a fa alá. Minden igazi állatbarát örül a kiskedvencével kapcsolatos meglepetésnek, ami lehet személyes és hasznos is egyben.

Hirdetés

Fényképes ajándékok

Igazi adu ász a személyes ajándékok között egy fényképes tárgy, amiknek ma már igazán széles palettáját találjuk meg az interneten. Ha valakinek a négylábúja a szíve csücske, akkor igazán megható pillanatokat okozhatunk egy fényképes párnával, karácsonyfadísszel, de most nagy divatnak örvendenek a fényképes zoknik is, amik mókásak is egyben. 

Hamar a szíve csücskévé válna az ajándékozottnak a kiskedvencével díszített bögre is, amit még a munkahelyére is magával tud vinni. Idősebb korosztálynak a fényképes naptár is szóba jöhet, akik még nem a digitális világból szereznek csupán csak információt. Hideg időjárás okán nagyon hasznos és személyes ajándék lehet a fényképes pléd, vagy ágyneműhuzat, ami a kedvenc állattal van tarkítva. 

Hirdetés

Garantált lehet az öröm, ha festmény készítettés mellett rakjuk le a voksunkat. A közösségi médiában számtalan tehetséges művészpalánta lakozik, akik egyéni díjszabással készítenek rajzolt, vagy festett portrékat a háziállatról. Fotósoknál utalványt is lehet vásárolni, amit egy gazdi-állat páros élményfotózásra is be lehet váltani.

Ami a kutyának is hasznos

Mi sem okoz nagyobb örömöt, ha látjuk hogy szerettünknek boldog pillanatokat okozunk. Nos, az igazi állatbolondok is így éreznek kedvencük iránt, így ha mondjuk a kutyusát lepjük meg valamivel, az az ajándékozottnak is nagy örömet tud okozni. Egészen hight-tech vonalig el lehet menni, mivel léteznek már automata labdahajító gépek, vagy olyan webkamerák ami kifejezetten a sokat távol levő gazdiknak készültek, hogy nyomon tudják követni kedvencük otthoni viselkedését.

Különleges ajándék lehet a jutalomfalat szőnyeg is, ami hosszú távon lefoglalja a kutya agyi tevékenységét. Azonban, ha inkább személyes vonalon indulnánk el, akkor egy gravírozott egyedi kutyabiléta nem csak hasznos lehet szökés esetén, de figyelmes ajándék is egyben kutyabarát ismerősünknek. 

Természetesen ez más fajta állattal is működik, ha egy különlegesebb állatfelszerelés mellett döntenénk ajándék gyanánt.

Pihenés a négylábúakkal

Mi sem nagyvonalúbb gesztus, mint kikapcsolódást és feltöltődést ajándékozni szeretteinknek, hiszen arra mindenki vágyik. Azonban az állattulajdonosoknak sokszor fejtörést okoz, hogy kutyájukat, vagy cicájukat hova helyezzék míg ők a jól megérdemelt pihenésüket töltik. 

Szerencsére ma már számos olyan szálláshely közül választhatunk, melyek szívesen befogadják a négylábú, szőrös vendégeket is, így kiváló ajándék lehet egy utalvány a fa alá, mely biztosítja ezt.

Kapcsolódó témák: #ajándék | #állatok | #karácsony | #kutya | #macska |
likeold
a fb oldalunkat