Újabb győzelemre készülnek az ETO FC női focistái

Fodor László Fotó: eto.hu
2024.03.13. 12:05

A győztesen megvívott MTK elleni rangadó után egy papíron könnyebb ellenféllel találkozik az ETO FC Győr női labdarúgócsapata a Simple Női Liga következő fordulójában.

Dörnyei Balázs tanítványai vasárnap 14 órakor a Budaörs otthonában lépnek pályára.

Értékes győzelmet aratott múlt héten a tabellán harmadik MTK otthonában az ETO FC női labdarúgócsapata, Süléék 2-0-ra verték a fővárosi riválist. Vasárnap az utolsó előtti helyen szerénykedő Budaörs otthonában játszik az ETO, ahol a három pont begyűjtése az elsődleges cél.

„Az elmúlt három héten sérülések, betegségek, válogatott mérkőzések miatt nem tudtunk száz százalékosan készülni, ehhez képest egy fizikálisan megterhelő, színvonalas találkozón tudtuk legyőzni a minket üldöző MTK-t a múlt héten” – kezdte Dörnyei Balázs vezetőedző. Vasárnapi ellenfelünk sokat fejlődött az őszi szezon óta, az éllovas FTC is csak nagy nehézségek árán tudta legyűrni őket. A héten végre teljes kerettel tudtunk gyakorolni, teljes erőbedobással készülünk a Budaörs ellen. Egyébként sem jellemző ránk, hogy bármelyik ellenfelünket lebecsülnénk, a vasárnapi találkozót is komolyan vesszük, ugyanakkor nem lehet más célunk mint hogy győztesen távozzunk a fővárosból.”