Új kihívás: Kammerer Zoltán polgármesterjelölt lett Gödön

Szigeti Sándor Fotó: MekliZ Fotó
2023.03.29. 08:00

A háromszoros olimpiai és világbajnok győri kajakos független polgármesterjelöltként és képviselőjelöltként indul a május 14-i gödi időközi önkormányzati választáson.

A Graboplast Győri VSE kiválósága tavaly év végén jelentette be visszavonulását, decemberben ünnepélyes keretek között búcsúztatták el az egyesület évzáróján a Richter Teremben. Az idei hivatalosan már a levezető éve a 45 éves klasszisnak, aki tavaly még két újabb magyar bajnoki címet szerzett.

Kammerer Zoltán váci születésű és a szomszédos Gödön kezdte sportolói pályafutását és jelenleg is Gödön él. Eddig keveset lehetett arról hallani, hogy mihez kezd majd a civil életben, a napokban azonban bejelentette, hogy polgármesterjelöltként és képviselőjelöltként is indul a májusi gödi időközi önkormányzati választáson.

„Le kell zárni a kudarcos múltat, változásra van szükség! Lendületbe kell hozni Gödöt. Eddig azért küzdöttem, hogy Magyarországnak dicsőséget szerezzek, most azért fogok dolgozni, hogy Göd is egy győztes város legyen. Irány a dobogó teteje, hajrá Göd!” – írta a háromszoros olimpiai bajnok kajakos a nemrégiben létrehozott Instagram oldalán.

Korábban a témában: