Hirdetés

Továbbra is dr. Bartha Csaba az ETO KC élén

Fotó: gyorietokc.hu
Győr+
2020.06.02. 18:47

2020. június 2-tól újabb három évre megválasztották Dr. Bartha Csabát a Győri Audi ETO KC elnökének. A klubvezető töretlen lelkesedéssel folytatja a majd 4 éve megkezdett munkáját, és újabb megbízatással is bővült feladatköre.

Hirdetés

Megújult elnökséggel folytatja munkáját a Győri Audi ETO KC, élén Dr. Bartha Csaba elnökkel. A klubvezető 2016. augusztus 2-től tölti be tisztségét az egyesület vezetésében, és az azóta eltelt időszakban a klubbal három Bajnokok Ligája és három magyar bajnoki győzelem mellett két Magyar Kupa aranyérmet is szerzett.

A klubvezető megbízása eredetileg csak 2021. májusában járt volna le, ám a klub 2020. évi rendes közgyűlésén új tagokat választottak be az Elnökségbe, így Dr. Bartha Csaba is jobbnak látta, ha lemond tisztségéről, és újra pályázik a posztra azért, hogy szinkronban legyen az elnök és az Elnökség mandátuma.

Hirdetés

Rendkívül megszerettem az elmúlt majd 4 év alatt a klubot és a várost. Számomra nem volt kérdés, hogy folytatni szeretném a megkezdett munkámat. Kihívásokkal teli időszak előtt állunk, ki kell mondani: a koronavírus okozta gazdasági helyzet komoly hatással lesz minden egyesületre, így a Győri Audi ETO KC-ra is, gyakorlatilag válságmenedzselésre is készülünk, de azt hiszem, hogy felkészülve várjuk a helyzetet és biztos vagyok benne, hogy az Elnökséggel közösen megoldjuk az előttünk álló feladatokat” – nyilatkozta a frissen megerősített elnök.

Nem volt nehéz döntenie az Elnökségnek, hiszen 2016-tól egyesületünk legsikeresebb időszakát éltük meg Dr. Bartha Csaba vezetésével. Javaslatomra egy minden szempontból alkalmas, kitűnő szakember folytathatja munkáját a világ egyik legjobb kézilabdacsapatának élén. Mindannyian bízunk abban, hogy jövőnk is legalább ilyen sikeres lesz, és kitűnő szurkolóinkkal és nagyszerű szponzorainkkal közösen továbbra is emlékezetes győzelmeket élhetünk majd át” – nyilatkozta Vanyus Attila, a klub örökös tiszteletbeli elnöke.

Dr. Bartha Csaba feladatai bővültek, hiszen Győrben alapították meg a női kézilabda szakág egyik államilag elismert akadémiáját, melynek vezetői tisztségét is ő látja el. „A győri kézilabda műhely munkásságát országszerte elismerik, évtizedek óta élen járunk a fiatal sportolók nevelésében, ezért örömmel vettük, hogy a magyar kormányzat az új akadémiai rendszerben is szerepet szánt klubunknak. Nagy lehetőség előtt állunk, éppen ezért sok feladat vár ránk a következő pár évben, de hiszem, hogy a lehetőséggel élni tudunk, és még minőségibb munkával jobb sportolókat képezhetünk a rangos magyar sportélet számára” – mondta Dr. Bartha Csaba elnök.

A Győri Audi ETO KC megújult elnökségének tagjai:

  • dr. Bartha Csaba

Győri Audi ETO KC, elnök

  • Vanyus Attila

örökös tiszteletbeli elnök

  • Czechmeister Mónika

Audi Hungaria Zrt. Külső Kommunikáció, vezető

  • dr. Dézsi Csaba András

Győr Megyei Jogú Város, polgármester

  • Endrődi Péter

Győr Megyei Jogú Város, kabinetfőnök

  • Kurunczi Márta

Audi Hungaria Zrt. Vállalati kontrolling, vezető

  • Lőre Péter

Audi Hungaria Zrt. Vállalati kommunikáció és kormánykapcsolatok, igazgató

  • Martonfalvay Lilla

PannErgy Nyrt., igazgatósági tag

  • Pálinger Katalin

Magyar Kézilabda Szövetség, alelnök

TV-s szerkesztő: Ficsór Dávid
Forrás: gyorietokc.hu

Kapcsolódó témák: #Győr+ TV | #Győri Audi ETO KC | #Helyi sport |
likeold
a fb oldalunkat