Újabb fantasztikus eredménye a Győri Úszó SE-től

Tovább robog a győri gyorsvonat

Illusztráció: Győri Úszó SE
Győr+
2021.11.14. 08:54

Folytatódott a a rövidpályás országos úszóbajnokság, a Győri Úszó SE fantasztikus eredményekkel örvendeztetett meg minket. Országos és egyéni csúcsok sora születtek ismét.

A 4×100 mix vegyesváltó Szentes Bence – Megyesi Vanda (2009!)- Giczi Mátyás – Jakabos Zsu összeállításban az előkelő második helyet szerezte meg, hatalmas hajrával. Zámbó Virág (2008!) és Andor Benedek délelőtt tett meg mindent ugyanezért a váltóért!

A 400 méteres női vegyes úszást Sebestyén Dalma nyerte meg, hatalmas versenyben, nagyszerű egyéni csúccsal!

200 méteres férfi mellúszásban a 2007-es születésű Herman Szabó Péter a döntő mezőnyének legfiatalabb tagjaként kiválóan helytállt, az előkelő hatodik helyet szerezte meg a B fináléban!!

200 méteres női mellúszásban szép győri sikereknek tapsolhattunk, és két nagy egyéni csúcsnak:

Jakabos Zsu egyéni csúccsal bronzérmet szerzett, Megyesi Vanda pedig a döntők legfiatalabbjaként (2009-es születésű) fantasztikus új évjáratos csúcsot ért el!

100 méteres női gyorsúszásban Safrankó Sári sokáig bátran az élmezőnnyel haladt, végül remek eredménnyel a hatodik helyet szerezte meg!

200 méteres női hátúszásban Jakabos Zsu újra éremért harcolt, a váltó és a 200 mell után negyedik helyen végzett, az aranyéremtől mindössze 8 tizedre.

A 4×100 méteres férfi gyorsváltók versenyében a  fiatal titánjaink Giczi Matyi, Andor Benedek, Pózvai Olivér Szentes Bencével kiegészülve gyönyörű és értékes ötödik helyet szereztek meg. Kiemelkedő eredmény, különös tekintettel arra, hogy csapatunk átlagéletkora a legalacsonyabb volt a teljes mezőnyben. Délelőtt ugyanezt a váltót Kennedy Valér Huba is repítette.

A csodás napot a 4×100 méteres női gyorsváltó fantasztikus bronzérme zárta, Sebestyén Dalma, Safrankó Sára Lakó Dorina (2009) és Jakabos Zsu egy tizedre az ezüsttől, és bő egy másodpercre az országos csúcstól kiválóan helytálltak.

Korábban írtuk:

Kapcsolódó témák: #Győri Úszó SE |