Győri Úszó SE

Úszás: folytatódott a győri éremeső!

Fotó: Győri Úszó SE
mti
2021.11.12. 20:25

Jakabos Zsuzsanna ezúttal 200 vegyesen diadalmaskodott, országos bajnok a Szentes-Giczi-Safrankó-Jakabos vegyes váltó 50 méteren!

A Kaposváron zajló Országos Rövidpályás Bajnokság második napján újra győri versenyzőkért izgulhattunk! A nagyszerű első nap után a mai döntőkön sem kellett csalódnunk.

Országos bajnokságot nyert a 4×50 méteres mix gyorsváltó, Szentes Bence, Giczi Mátyás, Safrankó Sára, Jakabos Zsuzsanna összeállításban. Andor Benedek és Lakó Dorina délelőtt erősítette ezt a csapatot.

Szinte rögtön a váltót követően újra csobbant Szentes Bence, 50 méteres férfi pillangóúszásban kiváló idővel a nagyszerű ötödik helyezést szerezte meg.

A 200 méteres női vegyesúszás nagy győri sikert hozott! A 100 vegyeshez hasonlóan dupla GYÚSE sikert ünnepelhettünk: Jakabos Zsuzsanna bajnoki címet szerzett, Sebestyén Dalma pedig egy nagyon értékes ezüstérmet! Az eredmények értékét növeli, hogy mindketten megelőzték a szám világcsúcstartóját, Hosszú Katinkát!

4×50 méteres férfi vegyesváltónk rendkívül fiatal összeállításban gyönyörűen helytállt. Szentes Bence – Rákosfalvy Zalán – Andor Benedek – Giczi Mátyás összeállításban a csikócsapat az ötödik helyet szerezte meg.

A nap zárásaként egy csodás ezüsttel ajándékoztak meg minket lányaink:Orbán Gréta – Sebestyén Dalma – Jakabos Zsuzsanna – Safrankó Sára a második helyet szerezte meg!

A Győri Úszó SE az Országos Bajnokság második napján született kiváló eredményekkel tartja az elmúlt években kiharcolt előkelő pozícióját az országos bajnoki pontversenyben, mint a legeredményesebb vidéki úszóegyesület.

Korábban a témában:

Kapcsolódó témák: #Győri VÍzisport SE | #magyar bajnokság | #sport |