Női kézilabda

Távozik az ETO kispadjáról Danyi Gábor

Fotó: Győri Audi ETO KC
Győr+
2021.05.07. 13:09

Már nem Danyi Gábor tölti be a Győri Audi ETO KC vezetőedzői posztját. A szakvezetőt a Ferencváros elleni mérkőzést követően mentették fel a munkavégzés alól. A Debrecen elleni bajnoki mérkőzésen megbízott edző vezeti majd a zöld-fehéreket.

A Ferencváros elleni 31-22-es vereséget követően már nem saját kezében van a Győri Audi ETO KC sorsa a K&H Női Kézilabda Ligában az aranyéremért folytatott küzdelemben.

„A vereséget követően a Győri Audi ETO KC vezetése értékelte a mérkőzést, és 2021. május 7-i hatállyal felmentette Danyi Gábort a vezetőedzői teendők ellátása alól” – áll a klub mai közleményében.

A Ferencváros elleni meccs után az a minimum, hogy elnézést kell kérnem a csapatunk teljesítménye miatt. Szurkolóink, akik folyamatosan biztattak és követtek minket a járvány legnehezebb időszakában is nem ezt érdemelték az év egyik legfontosabb mérkőzésén. Természetesen mint a klub vezetője nem csak a sikerek idején kell kivenni a részem, hanem a kudarcban is közösen kell osztozni és le kell vonni a megfelelő következtetéseket. Sajnálattal hoztuk meg azt a döntést miszerint a mai nappal felmentjük a munkavégzés alól Danyi Gábor vezetőedzőt, munkaszerződését megszüntetjük. A csapat felkészítésével a Debrecen elleni mérkőzésre Görbicz Anitát, Kun Attilát és Holanek Zoltánt bízom meg. Most kell igazán összefognunk, ezért kérem szurkolóinkat és támogatóinkat, hogy most mutassunk közös erőt, már a DVSC elleni hazai mérkőzésen és az év hátralévő találkozóin is. Mutassuk meg, hogy meg tudjuk védeni mind a Magyar Kupa, mind a Bajnokok Ligájában címeinket. Közösen, együtt sikerülni fog! Hajrá ETO!” – nyilatkozta Dr. Bartha Csaba.

Kapcsolódó témák: #Győr | #Győri Audi ETO KC | #női kézilabda |