Szurkolói pikniket tartott az Audi ETO

Pulai Sarolta Fotók: MekliZ fotó
2023.08.28. 20:04

Hagyományos szurkolói évadnyitó rendezvényt tartott a Győri Audi ETO KC. Az eseményen a klub szimpatizánsai számára hivatalosan is bemutatkozott az új edzőpáros, valamint az érkező játékosok. A csapat bemutatta a 2023/2024-es idénybeli mezét is.

Sok száz lelkes szurkoló várta az Audi Aréna Győr parkolójában a lányokat, akik a szokásos AC/DC-zenére vonultak be.

A hagyományos pikniken először Endrődi Péter, a Győri ETO Kft. ügyvezetője ragadta magához a mikrofont, és elmondta a csapat egy remek nyári felkészülést tudhat maga mögött.

,,A felkészülésüket teljesen más szisztémában kezdte meg az együttesünk Ulrik Kirkely vezetésével. Hiszek ebben a csapatban, és fontosnak tartom, hogy az elején semmiképp se szóljunk bele a munkába. Nézzük, figyeljük, hogyan dolgoznak. Bízom benne hogy a mérkőzések őket igazolják. Nem lehet más a célunk, mint minden mérkőzést megnyerni. Pontosan azt fogom mondani, mint tavaly ilyenkor, a magyar bajnoki címet meg kell őriznünk, vissza kell hódítani a Magyar Kupát és be kell jutni a FINAL4-ba” -mondta az ügyvezető, aki hozzátette még két három olyan bejelentés is várható ősszel, amely megbolygatja a kézilabdapiacot, és hosszú távon a jövőbe tekint.

Ulrik Kirkely az ETO új vezetőedzője úgy fogalmazott, nehéz a magyar nyelv, de igyekszik minél hamarabb és jobban elsajátítani.

,,Remekül érzem magam Győrben, nagyon szép város. Olyan hely, ahol jó élni. Természetesen az első pillanattól kezdve tudtam, milyen szisztéma szerint szeretnék dolgozni. Kiváló csapattal találkoztam, hamar megtaláltuk a közös hangot a munka során. Az első hetek a fizikai munkáról szóltak, összességében jól sikerült a felkészülés, lépésről lépésre haladtunk. Szeretnénk minél hamarabb bizonyos szintet elérni, de ilyenkor türelem is szükség van. Ahogy telnek a napok, meg inkább jobban fogunk együtt dolgozni, és ez majd a mérkőzéseken is meg fog látszani” – jelentette ki a vezetőedző.

Az ankéton az új vezetőedző Ulrik Kirkely mellett a másodedzőt, Kristian Danielsent is köszönthették a szurkolók, valamint bemutatkoztak az új játékosok, Emilie Hovden, Rinka Duijndam, Bruna de Paula is, a csapat megmutatta a következő év hivatalos mezét is. Ezután a szimpatizánsok beszélgethettek és fotózkodhattak az ETO tagjaival és egy tál gulyáslevest is ehettek.

Galéria: MekliZ fotó

TV-s szerkesztő: Pulai Sarolta

Kapcsolódó témák: #ETO | #híradó | #kézilabda |