Gyermekkora óta része az életének a sport és az ETO

Születésnapján köszöntötték Fodor B. Pétert

Fotó: Győri Audi ETO KC
Győr+
2020.05.06. 19:16

A Győri Audi ETO KC technikai vezetőjét köszöntötték születésnapja alkalmából. A sportszakember 1991 óta dolgozik a győri kézilabdázásért. Sok emlékezetes csatát megélve lassan 30 éve a klub és a megyei kézilabda szövetség ikonikus alakja.

A győri kézilabda ikonikus alakja ma ünnepli 75. születésnapját! Ebből az alkalomból interjút közölt vele a Győri Audi ETO KC honlapja.

Fodor B. Péter gyermekkora óta az ETO család tagja, s bár technikai vezetőként most már nagyon hiányoznak neki a mérkőzések, szívesen emlékszik vissza a régi időkre is:

A sport és az ETO gyerekkorom óta életem része, nyilván nagyon hiányoznak a mérkőzések nekem is. Pont ma olvastam, hogy 1965-ben ezen a napon játszotta az ETO labdarúgó csapata a Benfica elleni BEK elődöntő visszavágóját. Eszembe jutott, hogy a Népstadionban rendezett odavágóra tartó különvonaton én voltam a „kalauz”. Csupa szép emlék jut eszembe az ETO-családról. Ennyi év alatt ez természetes is.”

Arra a kérdésre pedig, hogy melyik volt számára a legemlékezetesebb mérkőzés, így válaszolt:

„Egyértelműen a 2013-as veszprémi Bajnokok Ligája győzelem. Ez volt az, amikor megtört a rossz sorozata a klubnak a nagy finálékban, és ezzel kezdődött egy igaza sikersorozat. A döntő külön öröm számomra, mert versenybíróként közreműködtem a mérkőzésen, így a zsűriasztal mellől élhettem át a fantasztikus sikert.

A teljes interjú itt olvasható.

Kapcsolódó témák: #Győr | #Győri Audi ETO KC | #kézilabda |