Sporttal is motivál a GYHG

Győr+
2023.12.11. 13:07

Folyamatos megújulásra, vitalitásra, és a problémamegoldásban gyors reakciókészségre törekszik a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Annak érdekében, hogy a mindennapok során ez meg is valósuljon, más juttatások mellett sportolási lehetőségekkel is motiválja a GYHG a dolgozóit.

Elsősorban a szabadidős sportokat preferálják, tavaly már megszervezték az irodisták átmozgató tornáját, ezzel együtt biztosított a TRX-ezés is a vállalatnál. Egyre többen futnak és úsznak, a Balaton- átúszáson is képviselte magát a cég.

A téli időszakban népszerű a korcsolyázás, illetve tavaszig kedveltek a teremsportok is. „A GYHG törekszik arra, hogy dolgozóinak a lehető legjobb juttatásokat adja, ezért együttműködünk a Rába ETO Győr SE-vel, így a dolgozók külön térítés nélkül igénybe vehetik az ETO-kártya kedvezményrendszerét. Ez egy újabb jó lehetőség a munkavállalók számára, hogy sportolhassanak. A csatlakozás természetesen önkéntes, mint ahogy a sportegyesület-választás is” – hangsúlyozta Nagy Csaba, a GYHG igazgatója.

Kovács János, a Rába ETO Győr SE elnöke hozzátette, az augusztus végén létrehozott egyesület ma már 14 szakosztállyal és mintegy 600 sportolóval büszkélkedhet. Céljuk, hogy még nagyobb felületet, még több lehetőséget adjanak azoknak, akik sportolni szeretnének, tehát nemcsak az élsportolók kinevelésével, az utánpótlás-neveléssel foglalkoznak, hanem létrehozták a szabadidő, az élménysport és e-sport szakosztályokat is.

Elsősorban ide várják a GYHG-s dolgozókat és gyermekeiket.Egy tagságról van szó, aki belép a klubba, az ETO-s klubkártyát kap, amellyel sok szolgáltatást nagy kedvezményekkel vehet igénybe. Ilyen például a jégpálya, az uszodák, a teniszpályák, de éttermek, cukrászdák is adnak kedvezményeket a klubkártyára. A szabadidő szakosztályban például futóköröket, családi sportnapokat szervezünk. Azt szeretnénk elérni, hogy minél többen sportoljanak Győrben, mert az a munkájukra és az egészségükre is kihat” – hangsúlyozta az egyesület vezetője.

Kapcsolódó témák: #Győr | #rába eto se | #sport |