Hirdetés
Győrbe igazol a Fradi válogatott csatára?

Priskin újra az ETO-ban?

Archív fotó: eto.hu
Győr+
2020.01.15. 09:57

A csakfoci.hu információi szerint a Ferencváros 63-szoros magyar válogatott támadója, Priskin Tamás újra az ETO FC Győrnél folytatja pályafutását.

Hirdetés

A csakfoci.hu információi szerint eldőlt, hol folytatja pályafutását a Ferencváros támadója, Priskin Tamás. Értesüléseik szerint a 63-szoros magyar válogatott csatár gyakorlatilag mindenben megegyezett az NB II-ben 5. helyen álló ETO FC Győrrel, a játékos érkezését napokon belül bejelntik.

Csapatváltását nagyban sejteti, hogy nem tartott a társakkal a spanyolországi edzőtáborba, itthon készül a tavaszi folytatásra.

Hirdetés
Fotó: eto.hu

A Ferencvárost egyelőre nem kommentálta az átigazolási híreket.

Priskin számára nem lenne idegen környezet az ETO, hiszen korábban két ízben, előbb 2000 és 2006 között, majd 2014 és 2015 között összesen 90 mérkőzésen erősítette a Rába-partiakat, ezeken 31 gólt szerzett.

Korábban arról lehetett hallani, hogy a Mezőkövesd kölcsönvenné a rutinos csatárt, azonban Tóth László, a kövesdiek szakmai igazgatója megerősítette, tárgyalások zajlanak egy külföldi élvonalban futballozó csatár ügyében, így Priskin megszerzése tárgytalan lenne.

A cikkben szereplő fotóink archív felvételek.

Forrás: csakfoci.hu

Kapcsolódó témák: #Helyi sport | #labdarúgás |
likeold
a fb oldalunkat