Most már hivatalos!

Priskin újra az ETO-ban!

Fotó: eto.hu
Győr+
2020.01.16. 09:09

Magyar válogatott csatárral erősít az ETO! Priskin Tamás a bajnok Ferencvárostól érkezik, és 2,5 éves szerződést kötött az ETO-val.

Priskin 13 évesen került a Győri ETO-hoz, végig járta az utánpótlás korosztályokat, és 16 évesen mutatkozhatott be a felnőtt csapatban. 19 évesen Angliába igazolt, az ott töltött hét éve alatt megfordult többek között a Watford, az Ipswich, és a Swansea csapatainál is. Ezután két évet Oroszországban játszott, majd fél évet Izraelben, egy évet ismét az ETO-ban, két évet pedig Szlovákiában. A legutóbbi két évét a Fradi kötelékében töltötte, a 2018/2019-es szezonban kölcsönben a Haladásnál játszott.

Priskin Tamás 63-szoros magyar válogatott, ezalatt 17 gólt rúgott.

A 33 éves csatár az ETO-val 2,5 éves szerződést kötött, nevelőegyesületénél a 30-as mezben lép majd pályára.

Milyen motivációval igazoltál újra az ETO-ba?
– Nagyon örülök, hogy eljött ez a pillanat. Sokszor emlegettem már, hogy szeretnék az ETO-ba visszatérni, és most ennek is eljött az ideje. Mindig is otthon éreztem magam az ETO-nál, szüleim is itt dolgoznak, győri nevelés vagyok. Korábban is, ha tehettem és itthon voltam, itt voltam a klubban, tényleg nagy örömmel jövök vissza.

– Most, hogy ismét itt vagy, mik a céljaid?
– A legnagyobb motiváció számomra nyilván az, hogy a csapat visszakerüljön az NB1-be, ott tudjak játszani, ahol játszottam legutóbb is, ez a legfontosabb, ez lesz az első számú cél.

– Üzensz valamit a szurkolóknak?
– Tényleg nagyon örülök, hogy visszakerültem az ETO-ba, és bízom benne, hogy közösen el tudjuk érni a céljainkat, és újra az NB1-ben tudunk játszani, szurkolóink pedig újra NB1-es mérkőzésekre tudnak járni az ETO Stadionba!

eto.hu

Kapcsolódó témák: #Helyi sport | #labdarúgás |