Kézilabdaünnepet varázsolt az ETO Pécsre

Szigeti Sándor Fotó: Győri Audi ETO KC
2024.03.28. 13:21

Széles mosolyok, dedikálás, közös játékos szelfik, fergeteges hangulat. Régen volt akkora kézilabdaünnep Pécsett, mint a Győri Audi ETO KC Kozármisleny elleni vendégjátéka.

A női kézilabda NBI újonca, a Kozármisleny a pécsi Lauder Dezső Sportcsarnokban játssza hazai meccseit. A soros ellenfél szerdán az ETO volt, és a beszámolók szerint a győriek vendégjátékából igazi kézilabdaünnep kerekedett!

Fotó: Győri Audi ETO KC

A hazai csapat tehetséges fiatal sportolóinak és a Kozármisleny utánpótlás játékosainak valószínűleg életre szóló élmény marad, hogy világ-, és Európa-bajnok, többszörös BL-győztes klasszisokkal találkozhattak. Készültek a közös szelfik, csattantak a pacsik, az ETO játékosok fáradhatatlanul dedikáltak, mindenkihez volt egy kedves szavuk.

A hazai drukkerek, valamint a csapatot Baranyába is követő győri szurkolók pedig fantasztikus hangulatot varázsoltak a csarnokba. Fiatal, idősek, családok töltötték meg a lelátókat.

Az ETO szív pedig ezúttal is a helyén volt, a találkozó után a győri játékosok körbementek a csarnokban, és mindenkinek megköszönték ezt az egészen különleges estét!

Nem véletlenül értékelték így a találkozót a vezetőedzők:

Per Johansson, a Győri Audi ETO KC: – Azzal kezdeném, hogy a kézilabda nem véletlenül csodálatos játék. Amit ma láthattunk a közönségtől, valamint az a hozzáállás, amit a hazai csapat bátorságban mutatott, ez az, amiért szeretem ezt a sportágat. Nem voltunk elégedettek a Vác meccs után, főleg a védekezésünkkel, és úgy jöttünk ide, hogy javítani szerettünk volna ezen. Úgy gondolom, ez sikerült, az első félidőben négy gólt kaptunk, Rinkának tíz-tizenkét védése volt. Nagyon elégedett vagyok Farkas Júliával, akinek a játékát egyre jobban megismerem, és büszke vagyok a mai teljesítményére, bátran játszott. Az összteljesítményt tekintve elégedett vagyok.

Gyulay László, a Kozármisleny KA: – Megérdemelten nyert a Győr, de szeretnék gratulálni a saját csapatomnak is, mert igyekeztek maradéktalanul végrehajtani, amit megbeszéltünk. Köszönjük a szurkolóinknak, hogy ilyen hangulatot, nagyszerű kézilabda-ünnepet teremtettek a Lauber Dezső Sportcsarnokba. Külön gratulálok az újoncunknak, hiszen ismét tizenhat éves újonct avattunk Bernhardt Panna személyében. Óriási büszkeség a csapatunknak, hogy a Győri ETO ellen hét saját nevelésű játékosunk is pályára lépett.

A találkozóról tudósítást itt olvashatnak:

Kapcsolódó témák: #Audi ETO KC | #Győr | #kézilabda | #sport |