Négyet rúgott az ETO Siófokon

MTI Fotó: ETO FC Győr
2023.09.27. 20:03

Bár a meccs nem volt sima, a végére magabiztos győzelmet aratott az ETO FC Győr szerdán este Siófokon.

Gólzáporos mérkőzést hozott az ETO szereplése Siófokon, ahol hatszor zörgették meg a hálót a csapatok. Az ETO az első félidőben kétszer is vezetést szerzett, de a Balaton-partiak mindkétszer egyenlíteni tudtak.

A rendes játékidő utolsó percében aztán Claudio Bumba, majd a hosszabbításban Mamady Diarra lőtt gólt a tizenhatoson belülről, ezzel megszerezve a győrieknek mindhárom pontot. Sikerükkel Antonio Munoz tanítványai maradtak a másodosztályú tabella élén.

BFC Siófok – ETO FC Győr 2-4 (1-2)
——————————–
Gólszerzők: Varjas (28.), Böndi (63.), illetve Skvarka (22.), Szépe (34.), Bumba (90.), Diarra (94.)

Antonio Munoz:Jó meccset játszottunk egy szervezett ellenféllel szemben. Támadásban rendben voltunk, volt sok helyzetünk, de sajnos kaptunk két gólt, amin mindenképp javítanunk kell, hiszen nem lehet minden idegenbeli meccsen három-négy gólt lőni. A cserékkel frissíteni tudtunk, és sikerült megszereznünk a nagyon fontos három pontot. Köszönjük a szurkolóknak, akik elkísértek minket!

 Az élcsoport állása: 1. ETO FC Győr 19 pont (6 győzelem), 2. Nyíregyháza 19 (5), 3. Vasas 17 (5, 20-9), 4. Kozármisleny 17 (5, 15-9), 5. Budafok 16/8 mérkőzés

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #Győr | #labdarúgás |