Győri Audi ETO KC

Mozogj otthon, a lányok segítenek!

Fotó: Győri Audi ETO KC Facebbok
HAK
2020.03.19. 12:07

A koronavírus járvány megfékezése miatt tett óvintézkedések sok kényszerhelyzetet szülnek, de próbáljuk meg kihozni belőle a legtöbbet! Az otthoni mozgásban segítenek a győri kézilabdás lányok!

A sportéletet szinte megbénította a koronavírus miatti intézkedés. Lemondtak minden versenyt, akár a hazai bajnokságokat, akár a világversenyeket. Egy sportág sem kivétel.

A kézilabda élet is megváltozott, elmaradnak a bajnoki fordulók, a BL körök és az EHF sorozatában sem pattog a labda. Sőt, a csapatok edzéseket sem tartanak, minden játékosukat arra kérték, hogy maradjanak otthon.

Egy profi sportolónál azonban nem állhat le a mozgás, a folyamatos terhelés és az izmok folyamatos karbantartása. A szakemberek éppen ezért otthoni edzéstervekkel látták el a sportolókat, akik szigorúan be is tartják a tanácsokat, előírásokat.

Látni, hogy ugyanolyan elszántan készülnek otthon, mint a megszokott edzéseken, profikként teljesítenek. Szívet melengető látni a videókon, hogy bizony most az is, meg kell oldani, hogy gyermekeik társaságában kell végezni a gyakorlatokat. Anyák, mint sokan ebben az országban. S felelős emberek, példaképek, akiket most is érdemes követni.

Segítségükkel Te is átmozgathatod magad. Miközben követve őket, Te is az otthonmaradás mellett döntesz!

Kapcsolódó témák: #Győri Audi ETO KC | #koronavírus |