Mindenkinek köszönetet mondott az ETO

Fotó. Facebook
HAK
2020.03.31. 20:51

A Győri Audi ETO KC-nak nemcsak azért van nemzetközi híre, mert évek óta a női kézilabda trónján ül, hanem mert összetartó, családias csapat, akiknek a szurkolóik és a környezetük is nagyon fontos. Most a klub egy videómontázsban mondott mindenkinek köszönetet.

Nincs könnyű helyzetben a zöld-fehér csapat sem, minden versenyt töröltek a kézilabdában is, edzésre sem járhatnak, ők ugyanúgy otthon maradnak, ahogy kérik ezt mindenkinek. A koronavírus-járvány elleni védekezés során a kormány által hozott rendeleteket be kell tartani, a szükséges megelőző és óvintézkedéseket mindenkinek el kell végezni. Ami ezek mellett leginkább fontos, hogy tartsuk egymásban a lelket, hogy az önkéntesen, vagy kötelezően vállalt karanténok ideje alatt legyen ok a mosolyra, a nevetésre és bizony a stresszoldásra is.

Át kell élni minden nap, hogy ha esetleg fizikálisan most sokan vannak egyedül, lélekben egyek vagyunk, együtt küzdünk az ismeretlen ellenség ellen, s együtt sikerülni fog megállítani a koronavírust.

A legnagyobb köszönet és mentális támogatás pedig azoknak jár, akik ezekben a nehéz időkben is azért dolgoznak, hogy a mindennapi élet ne álljon meg, hogy étel kerülhessen az asztalra, hogy a csomagok célba érjenek, hogy legyen közbiztonság, működjön az egészségügy, hogy meg tudjuk venni a gyógyszereket és még hosszan és hosszan lehetne sorolni.

A Győri Audi ETO KC csapatának tagjai ezt meg is teszik, mindenki köszönetet mond valakinek, aki most a frontvonalban harcol, s akinek nem adatik meg, hogy otthon maradjon.

Kapcsolódó témák: #koronavírus |