Férfi Torna Eb

Mészáros Krisztofer a válogatott keretben

Fotó: GYAC
mti
2020.12.01. 16:47

Vecsernyés Dávid, Mészáros Krisztofer, Tomcsányi Benedek, Kiss Balázs és Bátori Szabolcs alkotja a magyar férfi tornászválogatott keretét a jövő szerdán kezdődő törökországi Európa-bajnokságon.

A magyar szövetség honlapján Kovács István szövetségi kapitány elmondta: a csapat összeállításánál a korábban már jelzett két válogató – az országos bajnokság és a mesterfokú bajnokság – mellett az utóbbi két hétben a tatai edzőtábor ellenőrző edzésein bemutatott gyakorlatokat is figyelembe vette.

Az itthon maradó tartalék Csorvási Soma, és van olyan sportoló is, aki betegség miatt nem utazhat Mersinbe.

A válogatott tagjai ezen a héten már Budapesten edzenek, kedden és csütörtökön pedig imitálják a versenykörülményeket, ezért 17 órától bemutatják a gyakorlataikat.

A férfiak számára a törökországi Európa-bajnokságon csapatversenyben és szerenként hirdetnek eredményt.

„Még nincs végleges döntés arról, ki, melyik szeren indul. A pódiumedzés után alakul ki a végső felállás, hiszen addig még ezt sok minden befolyásolhatja” – nyilatkozta Kovács István szövetségi kapitány.

Hozzátette, biztosnak tűnik, hogy Mészáros Krisztofer hat szeren szerepel, Vecsernyés Dávidtól pedig nyújtón döntőbe jutást vár, és “benne lehet a fiúkban még meglepetés is”.

Korábban a témában:

Kapcsolódó témák: #Győr | #sport | #torna |