Magyar-szerb: pénteken kezdődik a jegyárusítás

Pécskai István Fotó: O. Jakócs Péter
2023.09.19. 15:17

Péntektől lehet jegyet vásárolni az október 14-i Magyarország-Szerbia labdarúgó Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésre.

A magyar szövetség (MLSZ) szerint 10 órától lehet megvenni a belépőket a Puskás Arénában sorra kerülő összecsapásra, a lehetőség elsőnek a Szurkolói Klub tagjainak nyílik meg. Az Eb-selejtező mérkőzésekre több mint 30 ezer bérletet vásároltak a szurkolók, ezért várhatóan rövid idő alatt elfogynak majd a maradék jegyek – írja az mlsz.hu.

A honlap kiemeli, hogy az elővásárlás során nem elég a futballkártya megléte, a jegyek megváltásához klubtagnak kell lenni a vásárlónak, és azoknak a személyeknek is, akiknek még jegyet vásárol.

A nyitott értékesítés, amely az SZK-tagsággal nem rendelkezők számára is elérhető, jövő hétfőn 10 órától indul, feltéve, hogy nem fogynak el addig a jegyek. A legolcsóbb belépő hatezer forintba kerül, a Szurkolói Klub tagjai 15 százalék kedvezményt kapnak az árakból.

A jegyeket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni a személyes adatok megadásával (teljes név, születési dátum és hely), az idei tétmérkőzésekre megváltott bérletek érvényesek a találkozóra. Ami a magyar csapat idegenbeli, litvániai selejtezőjét illeti, az MLSZ várja a litván fél tájékoztatását az október 17-i összecsapás vendégjegyeivel kapcsolatban, s ezt követően tájékoztatja a magyar szurkolókat.

Marco Rossi csapata négy lejátszott mérkőzésen szerzett 10 pontjával vezeti a selejtezőcsoportot a második helyen álló, ugyancsak tízpontos szerbek előtt. A rivális ugyanakkor egy mérkőzéssel többet játszott.

Kapcsolódó témák: #futball | #labdarúgás | #magyar válogatott |