Küzdősport

Magyar Bajnoki címmel tértek haza a győri Unicentrál Bull’s sportolói

Fotó: Unicentrál Bull's Kick-Box and Thai-Box Klub
GYŐR+
2022.04.14. 12:46

41 egyesület közel 290 versenyzője vett részt április 9-10-én Baján, a WFC Hungary Országos Bajnokságán. Köztük volt az a 8 versenyző is, akik az Unicentrál Bull's Kick-Box and Thai-Box Klub színeiben indultak.

Az 1999 óta működő egyesület azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a kick-box és a thai box sportágat szélesebb körben népszerűsítse. Ennek az elvárásnak maximálisan eleget tett a hétvégi rendezvényen Benkovics András, Horváth László, Karácsony Dávid és Ajkai Simon is, akik mind Magyar Bajnoki címmel térhettek haza a kőkemény mérkőzések végén. Ezzel párhuzamosan a győztesek kvalifikálták magukat a június 16-18-ig tartó WHC Európa Bajnokságra is, melyet hazánkban első ízben rendeznek majd meg.

Természetesen Aytoc Hunornak, Molnár Andrásnak, valamint Tóth Dénesnek sem lehetett oka panaszra a verseny után – ők a dobogó 3. fokára állhattak fel, míg Németh Dániel 4. helyezést ért el. A felkészítő edzők Csáki Ernő, Balázs Péter, és Habony Tibor nagyon elégedettek a tanítványokkal és büszkék a kimagaslóan szép teljesítményekre.

Forrás: Unicentrál Bull’s Kick-Box and Thai-Box Klub