Kari Aalvik Grimsbö búcsúzik a Győri Audi ETO KC-től

“Lejátszottam az utolsó meccsem…”

Fotó: O. Jakócs Péter
Győr+
2020.05.05. 11:02

A Győri Audi ETO KC kiváló hálóőre már korábban bejelentette, hogy ez lesz az utolsó szezonja, most pedig megerősítette a hírt: befejezte pályafutását.

A Győri Audi ETO KC-vel háromszoros BL-győztes világklasszis norvég kapus tavaly elnyerte a Final Four legértékesebb játékosának járó MVP címet is, nem mellékesen pedig a norvég válogatottal kétszeres olimpiai, és kétszeres világbajnoknak, valamint ötszörös Európa-bajnoknak mondhatja magát.

„Kemény szezon áll mögöttem, melynek jelentős részét rehabilitációval töltöttem. Nagyon készültem arra, hogy hazai közönség előtt tudjam befejezni a pályafutásom, és szerettem volna, ha minden fronton megismételjük az előző szezonok sikereit.” – mondta el Grimsbö a klub hivatalos honlapjának.

„Sajnos mára világossá vált, hogy szeptemberig biztosan nem rendeznek több mérkőzést, ezért fájó szívvel ugyan, de meghoztam a döntésem a pályafutásom befejezését illetően. Az egészségügyi állapotom miatt még egy felkészülést már nem tudok vállalni, így 2020 március 4-én játszottam utolsó mérkőzésem, és most befejezem a pályafutásom!”

A legvége nem úgy alakult, mint ahogy terveztem, de összességében nem lehetek elégedetlen, hiszen szép sikerek vannak mögöttem.

Hálás vagyok a klubnak és csapattársaimnak, hiszen klubszínekben Győrben értem el mindazt, amit csak lehet ebben a sportban. Köszönök mindent! Hajrá ETO, Hajrá Győr!” – búcsúzott Kari Aalvik Grimsbö.”

A teljes anyag ITT olvasható.

Kapcsolódó témák: #Győri Audi ETO KC | #kézilabda | #koronavírus |