Legyőzte a Csákvárt a Gyirmót, az ETO idegenben lepte meg a Pécset

Győr+ / MTI Fotó: gyirmotfc.hu
2023.03.12. 16:42

A tabellán negyedik Gyirmót FC Győr hazai pályán 2-1-re nyert a Csákvár ellen a labdarúgó NB II 27. fordulójának vasárnapi játéknapján. A forduló meglepetés-győzelmét viszont az ETO aratta, amely idegenben és emberhátrányban verte meg a Pécset.

Bravúros győzelmet aratott idegenben az ETO FC, amely emberhátrányban verte meg idegenben az NB II harmadik helyen álló Pécset. Egy jobb oldali kontra után Babati beadására Szendrei érkezett, aki hat méterről passzolt a kapuba. Hiába szorongatott a 60. perctől kezdve egyre keményebben a Pécs, az ETO elhozta a három pontot Baranyából. A meccsről részletes tudósítás itt olvasható.

Pécsi MFC-ETO FC Győr 0-1 (0-1)

A Gyirmót hazai pályán játszott a fordulóban. Soltész duplájával már a 24. percben 2-0-ra vezetett Csertői Aurél együttese, azonban alig öt perc után szépíteni tudtak a vendégek (2-1).

Bár kevesen gondolták volna ekkor, a 29. percre ezzel ki is alakult a találkozó végeredménye. Hiába adódtak még lehetőségek mindkét gárda előtt, újabb gól már nem született. A meccsről részletes tudósítás itt olvasható.

Gyirmót FC Győr-Aqvital FC Csákvár 2-1 (2-1)

Eredmények, 27. forduló:
Kolorcity Kazincbarcika SC-Nyíregyháza Spartacus FC 1-1 (1-0)
Gyirmót FC Győr-Aqvital FC Csákvár 2-1 (2-1)
Szentlőrinc SE – HR-Rent Kozármisleny 1-1 (1-0)
Dorogi FC-Credobus Mosonmagyaróvár 0-1 (0-0)
Békéscsaba 1912 Előre-Budafoki MTE 2-2 (2-0)

Kapcsolódó témák: #Gyirmót FC | #Győr | #labdarúgás | #sport |