Női kosárlabda NB I

Két negyed után tudott fordítani az Uni Győr

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2021.03.10. 20:07

A Ludovika együttese a találkozó első felében kézben tartotta a meccset, aztán jöttek győri lányok.

Az első negyedben 21-22-re, a második negyed végén pedig 41-46-ra a vendégek vezettek, ám ez sem akadályozta meg abban a győri lányokat, hogy megfordítsák a találkozó kimenetelét. Az alapszakasz utolsó fordulójában hazai pályán ismét megszerezték a győzelemért járó bajnoki pontokat. A végeredmény:

Uni Győr MÉLY-ÚT – Ludovika-FCSM Csata 92-75 (21-22, 20-24, 29-15, 22-14)

Iványi Dalma, az Uni Győr vezetőedzője: – Az első félidőben a védekezéssel voltak gondjaink, támadásban is ritmustalanok voltunk. Szünet után viszont sikerültek a váltásaink, akkor már úgy játszottunk, ahogyan terveztük. Örülök, hogy győzelemmel zártuk az alapszakaszt.

Tursics Krisztián, a Ludovika vezetőedzője: – Tartalékos csapatunk ameddig erővel bírta, jól tartotta magát. Mikor megmaradr centerünk is kipontozódott, már nem tudtuk megfékezni a győrieket, akiknek gratulálok a győzelemhez.

Weninger Virág, az Uni Győr játékosa: – Az első félidőben szinte semmit nem úgy valósítottunk meg, ahogyan azt előzetesen megbeszéltük. Szerencsére sikerült a sorokat rendezni, és a harmadik negyedtől már jobban játszottunk, és biztosan nyertünk.

Hegedűs Janka, a Ludovika játékosa: – Két és fél negyeden át bírtuk a tempót a hazaiakkal, utána viszont fokozatosan fáradtunk, amit az ellenfél ki is használt. Csütörtökön még vár ránk egy nagyon fontos meccs odahaz, azt szeretnénk megnyerni. Nem lesz könnyű, mert kevesen vagyunk, végesek az erőtartalékaink, de a szívünkkel megpróbáljuk ezt kompenzálni.

Forrás: gyorikosar.hu

Tekintse meg a mérkőzésen készült képgalériánkat!

Kapcsolódó témák: #Győr | #női kosárlabda | #UNI-Győr MÉLY-ÚT |