Jön a visszavágó! – Ingyenes belépő a szurkolóknak

Győr+ Fotó: eto.hu
2023.05.31. 21:03

A Simple Női Liga döntőjének második mérkőzése következik csütörtökön 17:45-kor az ETO Stadionban. A győri hölgyeknek nyerniük kell a Ferencváros ellen, hogy életben maradjon a remény a bajnoki cím elhódítására.

A két győztes mérkőzésig tartó döntő első összecsapásán az ETO meglepte a bajnoki címvédő Ferencvárost, nem sok hiányzott, hogy meglepetést érjen el a Groupama Arénában. A győzelem azonban elmaradt, így a győri visszavágón kell kiharcolni, hogy a párharc ne érjen véget és egy mindent eldöntő találkozóra kerüljön sor a két zöld-fehér gárda között.

Dörnyei Balázs vezetőedző: – Nagy csodákat nem lehet tenni két nap alatt. Elsősorban a regeneráción volt a hangsúly a hétfői találkozó után, illetve egy edzést tartunk ma a meccs időpontjában. Fontos lesz, hogy a megszerzett labdákat nyugodt játékkal helyezzük biztonságba, ezáltal ne váljon hektikussá a mérkőzés. A védekezést jól megoldják a lányok, a kontráink működtek az első találkozón is, viszont el kell érnünk, hogy egy kicsit többet legyen nálunk a labda, így tudunk igazán veszélyesek lenni. Egyértelműen az a célunk, hogy még egyszer Budapestre kelljen utaznunk a harmadik meccsért.

A klub arról adott ki tájékoztatást, hogy a találkozóra a belépés díjtalan, de regisztrációs jegy (0 Ft-os) megváltása szükséges, melyeket az ETO Hotel felőli bejáratnál lehet átvenni.

Azt is írják, hogy szeretettel várnak mindenkit! Szurkoljunk együtt az ETO-s hölgyeknek!

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #döntő | #ETO FC Győr | #női labdarúgás |