Folyamatosan érkeznek a szurkolói jókívánságok

Isten éltessen, Görbicz Anita!

Fotó: O. Jakócs Péter
Győr+
2020.05.13. 12:43

Több száz gratulációval köszöntik a győri drukkerek, és szerte az országból kézilabda-barátok a Győri Audi ETO KC ikonját.

A Győri Audi ETO KC világklasszis kézilabdázója ma ünnepli születésnapját! Ebből az alkalomból már reggeltől kezdve folyamatosan érkeztek hozzá a jókívánságok saját Facebook-oldalán, a szurkolói csoportokban és a klub honlapján is!

Természetesen mi sem maradhattunk ki az ünneplők sorából, délután a Győr+Rádió műsorából Bajzát Zsuzsanna hívta fel Görbét:

„Rengetegen köszöntenek fel, alig győzök válaszolni. Még jobban örültem volna persze, ha napsütéses idő lett volna, mert akkor tudtunk volna egy kis kerti partyt csinálni a családdal, de a rengeteg köszöntésnek hála így is nagyon jól élem meg a mai napot!”

Görbe kérdésre azt is elárulta: idén töltötte be a harminchetet.

Sportolóknál ez nem titok, nem is szoktuk titkolni a korunkat, ha pedig komolyabb mérkőzés van, nem is szoktam érezni . Ünnepelni így harminchét után már kevésbé szeretem a koromat, de szerencsére jól érzem magam a bőrömben – tette hozzá.

A beszélgetés végén Anita egy számot is kérhetett, és bár mint mondta, rengeteg zenét szeret, ezúttal a választása a Hooligans zenekar “Küzdj az álmodért!” című dalára esett.

Kapcsolódó témák: #Győr | #Győri Audi ETO KC | #kézilabda |