Így békült ki egymással Ambros Martín és Elek Gábor – videó!

Szigeti Sándor Fotó: gyorietokc.hu
2023.04.03. 11:33

A két kiváló szakembernek korántsem volt felhőtlen a viszonya tavaly május óta, ám Ambros Martín utolsó, Fradi elleni bajnokija után nem várt események játszódtak le a sajtószobában.

Az ETO-Fradi összecsapások a női kézilabda NB I-ben mindig különös presztízzsel és téttel bírnak, a két csapat hosszú évek óta előszeretettel tör borsot a másik orra alá az aktuális bajnoki és kupa trófeák el-, illetve visszahódításával. Két, nemzetközi szinten is előkelő helyen jegyzett klub esetében ez persze természetes, a rivalizálás ráadásul jót tesz a magyar kézilabdasportnak, a játékosoknak, a rangadók pedig a média és a szurkolók kiemelt érdeklődése mellett zajlanak.

Fotó: gyorietokc.hu

Ambros Martín és Elek Gábor többször is elismerően szólt a másik munkájáról, épp ezért volt meglepő, hogy egy tavaly májusi bajnokin úgy összevesztek a pálya szélén, hogy mindkét tréner kétmeccses eltiltást és 200 forintos büntetést kapott, és egy ideig szóba sem álltak egymással.

Amint arról beszámoltunk, Ambros Martín nyáron távozik Győrből, így a most szombati, kiütéses győri sikerrel záruló, idén is sorsdöntő bajnokin minden bizonnyal utoljára vezette az ETO-t a Fradi ellen.

Ezért aztán rendkívül sportszerű és örömteli pillanat volt, amikor a találkozót követő sajtótájékoztatón Ambros Martín Elek Gáborhoz fordult, majd a két szakember megtalálta a megfelelő pillanatot a kibékülésre, és kölcsönösen köszönetet mondott egymásnak:

Mit is lehetne ehhez hozzátenni: sportszerűségből jeles!

Korábban a témában:

Kapcsolódó témák: #ferencváros | #Győri Audi ETO KC | #női kézilabda |