NB II-es labdarúgás

Idegenben is győzött a Gyirmót

Fotónk illusztráció: Vig Norbert
mti
2020.11.04. 15:33

Sikerével Csertői Aurél együttese a második helyre lépett előre a tabellán.

Az első félidőben csupán helyzetekig jutottak a csapatok, gól nem született. A győztesnek bizonyuló találatot a 69. percben szerezte meg Hudák, aki Nagy szögletére érkezve lendületből a kapuba fejelte a labdát. A végeredmény:

Dorogi FC-Gyirmót FC Győr 0-1 (0-0)

A Gyirmót vasárnap a Soroksárt verte hazai pályán 1-0-ra az Alcufer Stadionban, mostani újabb győzelmével a második helyre lépett fel a tabellán, ahol a hátránya 2 pont az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó, 31 pontos Debrecen mögött.

További eredmények és menetrend:

Sorozatban hét bajnoki vereség után megszerezte idénybeli harmadik győzelmét a DEAC, amely a Szentlőrinc csapata felett diadalmaskodott.

A Soroksár-Szeged mérkőzést ugyanakkor elhalasztották, miután a vendégek nem tudtak elutazni a találkozóra. A dél-magyarországi klub közleménye szerint a keretükben 17 koronavírusos labdarúgó van, emellett a szakmai stábban is többen megfertőződtek.

A negatív eredménnyel rendelkezőket szerdán újratesztelték, az eredmények pedig csütörtökre várhatóak, így az együttesnek egyetlen olyan labdarúgója sem volt, aki az egészségügyi protokollnak megfelelve pályára tudott volna lépni a mérkőzésen. A történésekről a szegediek értesítették a magyar szövetséget.

DEAC-Szentlőrinc 1-0 (1-0)     

Később:
WKW ETO FC Győr-BFC Siófok 14.00 Pécsi MFC-Vasas FC 18.00 Kaposvári Rákóczi FC-FC Ajka 18.00 Aqvital FC Csákvár-Szombathelyi Haladás 18.00 Békéscsaba 1912 Előre-Budaörs 18.00 Kolorcity Kazincbarcika SC-Debreceni VSC 18.00 Nyíregyháza Spartacus FC-Szolnoki MÁV FC 18.00

A Soroksár SC – Szeged-Csanád Grosics Akadémia mérkőzés elmaradt.

Korábban a témában:

Kapcsolódó témák: #Gyirmót FC | #labdarúgás | #sport |