NB II-es labdarúgás

Otthon tartotta a három pontot a Gyirmót

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2020.11.01. 15:54

Az első negyed órában a kapufa még kisegítette a vendégeket, aztán érkezett Nagy Patrik. Győzelmével Csertői Aurél csapata továbbra is az élmezőnyben van az NB II-ben.

Úgy tűnt, már az első negyed óra végén megszerzi a vezetést a hazai csapat az Alcufer Stadionban: Szatmári baloldali beadására érkezett középen Varga, aki 5 méterről, kapásból a felső lécre lőtt.

Az első félidő hajrájában aztán már semmi nem mentette meg a Soroksárt a góltól: Hajdú beadására ezúttal Nagy Patrik érkezett és közvetlen közelről, kíméletlenül lőtt a tehetetlen Varga Á. mellett a vendégek kapujába: 1-0.

A második játékrész 68. percében Lipcsei Péter, a Soroksár vezetőedzője hármas cserével igyekezett új lendületet adni csapatának, ám a vendégek továbbra is csak helyzetekig jutottak, gólig nem.

A Gyirmót sem zörgette meg többször a vendégek hálóját, ám mint kiderült, erre nem is volt szükség: 1-0-val behúzta a találkozót, itthon tartva ezzel a három pontot, és továbbra is biztos tagja az NB II. élcsoportjának.

GYIRMÓT FC GYŐR – SOROKSÁR SC 1:0 (1:0)

A meccs krónikájához hozzátartozik, hogy a találkozó lefújása előtt Lipcsei Péter a kispadon még begyűjtött egy sárga lapot.

Az ETO ma este 19.00 órától Debrecenben lép pályára.

Forrás: Gyirmót FC Győr

Kapcsolódó témák: #Gyirmót FC | #labdarúgás | #sport |