Új nevek a trófeákon

Hétfőn Győr sportcsillagait köszöntik

Győr+
2022.01.23. 15:19

A Győri Sportcsillagok Emlékeit Gyűjtő Alapítvány és a város önkormányzata hétfőn a zsinagógában köszönti az elmúlt év legjobb sportolóit, edzőit, sportvezetőit. Az év sportolói Győrött elnevezésű gálán a hagyományoknak megfelelően hat kategóriában hirdetnek győzteseket és helyezetteket, valamint átadják a Győr Sportjáért Életműdíjat is.

„Ezúttal nyolc sportág legsikeresebb győri versenyzői állhatnak majd az emelvényre és vehetik át a kitüntető diplomákat” – mondta el a Győr+ Médiának Pálfalvi Gábor, a Győri Sportcsillagok Emlékeit Gyűjtő Alapítvány elnöke,

„A gálán jelen lesznek az úszás, a kajak-kenu, az evezés, a kézilabda, a labdarúgás, a kosárlabda, a tenisz és a vízilabda jeles képviselői. Az egyéni női és férfi kategóriákban egyaránt új neveket írhatunk fel a trófeákra, ahogyan az edzőknél is. Továbbá a hagyományoknak megfelelően ismét két ifjú tehetséget ismerhet meg a publikum, őket az év felfedezettje kategóriában díjazzuk. A Győr Sportjáért Életműdíjat huszonharmadszor adjuk át, ezúttal új sportág képviselőjének neve kerül a hosszú dicsőséglistára” – tette hozzá a gála főszervezője.

A győri sportcsillagok gálaest fővédnöke dr. Dézsi Csaba András, Győr Megyei Jogú Város polgármestere, aki az estet is megnyitja. A zártkörű rendezvényre kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal lehet belépni, és azt est folyamán kötelező lesz a maszk viselése is. Az eseményt a Győr+ Televízió felvételről közvetíti.

Kapcsolódó témák: #elismerés | #sport |