Győrben is bemutatták a Kammerer-könyvet

Fotó: Rózsa Tamás
Nagy Roland
2019.11.27. 09:37

Kamera címmel könyv jelent meg a háromszoros olimpiai bajnok, 41 évesen is még aktív Kammerer Zoltán eddigi pályafutásáról.

A kötet a Magyar Olimpiai Bizottság székházában megtartott bemutatót követően Győrbe is megérkezett. A Kisfaludy Károly Könyvtárban a szerző és a kajakos legenda mellett Szöllősi György a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke, Schmidt Gábor a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke, Hüttner Csaba szövetségi kapitány, és Vén Lajos mesteredző beszélgetett Kammerer pályafutásáról.

Fotó: Rózsa Tamás

A közönség soraiban ott voltak jelenlegi és egykori világklasszis sportolók, mint a maratonista olimpikon Földingné Nagy Judit, a kajakosok, kenusok közül pedig Joós István, Sztanity László és Sztanity Zoltán, Csay Renáta, Kadler Viktor, Balla Virág és Devecseriné Takács Kincső.ű

A Kamera című könyvben nemcsak a kiváló vezérevezős szólal meg, hanem rajta kívül még hatvanan – csapattársak, edzők, sportvezetők, más sportágak olimpiai bajnokai és újságírók, akik elmondják a véleményüket Kammerer Zoltán páratlan pályafutásról.  A szerző, Pálfalvi Gábor azt mondta, ő sem gondolta volna, hogy a könyv 430 oldalas lesz.

Kapcsolódó témák: #Győr+ TV | #kajak-kenu |