Főpróba a Honvéd ellen

Fotó: eto.hu
Győr+
2022.07.21. 18:23

A bajnoki rajt előtti főpróbára készül az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata. A győri csapat az utolsó felkészülési mérkőzését a fővárosban, az élvonalbeli Budapest Honvéd ellen játssza pénteken este 19 órától.

A felkészülési időszak hajrájára kanyarodott az ETO FC is. A Tímár Krisztián vezette együttes sikeres edzőmérkőzéseken van túl, ahol már visszaköszöntek azok a taktikai elemek, amiket az új vezetőedző látni szeretne majd a csapattól a szezon során is.

A rajt előtti héten egy előkészületi meccs még hátravan Priskinéknek, az elsőosztályú Honvéd vendégeként lépnek pályára pénteken este. Mindenféleképp ez lesz a legkomolyabb erőpróba, ám a szakmai stáb bízik benne, hogy ez a találkozó is remekül fogja szolgálni a gárda felkészülését, és jó kilencven percet tudnak játszani.

– A Honvéd ellen játsszuk az utolsó felkészülési mérkőzésünket, ahol megpróbálunk minél jobban teljesíteni kilencven percen keresztül – kezdte Tímár Krisztián. – Ezt már teljes mértékben főpróbának tekintjük, nem biztos, hogy mindenki kap játéklehetőséget péntek este. Várjuk a bajnoki rajtot, gőzerővel készülünk továbbra is. – fogalmazott Tímár Krisztián.

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #Győr | #labdarúgás |