Folytatódik a hagyomány: ingyenes lesz az ETO első hazai edzőmeccse

Győr+ Illusztráció: Audi ETO KC
2023.08.18. 06:50

A hagyományokhoz híven, az érdeklődők ingyenesen tekinthetik meg a Győri Audi ETO KC-Neptunes de Nantes edzőmérkőzést. A találkozó szombaton délután 17 órakor kezdődik az Audi Aréna Győrben.

Az Ikast és az Odense legyőzését követően ezúttal az Audi Aréna Győrben játszik a csapat felkészülési mérkőzést, amelyet a Sport1 TV élőben közvetít 16.45-től.

„Különösen várom a szombati találkozót! Győri-Lukács Viktória és én nem tartottunk a csapattal a dániai edzőtáborba, így számunkra ez lesz az első felkészülési meccs. A Nantes nagyon gyors kézilabdát játszik, erős fizikumú játékosai vannak, szerintem ilyen kaliberű ellenfélre van szükségünk az alapozás során. Saját magunk játékára, az újítások finomhangolására fogunk koncentrálni szombaton. Az, hogy szurkolóink előtt léphetünk pályára, még nagyobb motivációt ad” – nyilatkozta Fodor Csenge.

„Nagyon örülök, hogy egy olyan jó felépítésű csapat ellen készülhetünk, mint a Nantes. Fontosnak, egyfajta kihívásnak tartom az alapozási időszakban, hogy erős riválisokkal játsszuk az edzőmérkőzéseket. Szombaton a fókuszt a saját játékunkra helyezzük, amelyet egyre inkább sikerül megtalálni” – mondta Ulrik Kirkely.

Az Audi Aréna Győr főbejáratán szombaton 16 órától lehet belépni, és az első emeleti tribünökön helyet foglalni. A szurkolói bolt ezúttal is nyitva tart, így az érdeklődők kedvükre vásárolhatnak a relikviák közül, amelyeket a lefújást követően akár dedikáltathatnak is, mivel a találkozót követően a pálya szélén találkozhatnak a játékosokkal.

Forrás: gyorietokc.hu

Kapcsolódó témák: #Audi ETO KC | #Győr | #magyar bajnokság |