Fiatal támadóval erősített az ETO FC Győr

Győr+ Fotó: eto.hu
2023.07.08. 19:57

A 20 esztendős Csóka Bálint az ETO legújabb nyári szerzeménye. A szlovák utánpótlás válogatott szélső az előző szezont kölcsönben Somorján töltötte a DAC játékosaként, nyártól pedig az ETO futballistája.

A fiatal játékos Bősön ismerkedett meg a labdarúgással hatévesen, majd onnan igazolt a DAC utánpótlásába, ahol végigjárta az összes korosztályt. Ezután Somorjára, a DAC farmcsapatához került a szlovák másodosztályba. Ott bemutatkozásként 19 esztendősen egy nagyon jó félévvel nyitott, ugyanis 16 mérkőzésen 8 gólt szerzett. A fiatal, aki a szlovák U20-as válogatott tagjaként nemrégiben Argentínában szerepelt a világbajnokságon, már két felkészülési időszakot is végigcsinált a DAC-cal, most pedig már az ETO-val készül. A gyors szélső izgatottan várja már a bajnoki rajtot.

„Biztos vagyok benne, hogy az újakkal együtt mindenki mindent meg fog tenni, hogy a csapat jól szerepeljen a bajnokságban. Szélső játékosként nem is lehet más célom, mint hogy gólokkal és gólpaszokkal járuljak ehhez hozzá. Bízom benne, hogy az előttünk álló időszakban szép játékkal szolgáljuk ki a szurkolóinkat” – mondta Csóka Bálint.

Köteles László sportigazgatóval együtt az egész szakmai stáb nagyon sokat vár a fiatal játékostól.

Nagyon tehetséges, gyors, technikailag képzett játékossal erősödött a keretünk – kezdte Köteles László, majd így folytatta: Hatalmas potenciál van benne, abban biztos vagyok, hogy az edzői stábunk irányítása alatt sokat fog fejlődni, hasznos tagja lesz a csapatunknak.”

A további átigazolási híreket ITT olvashatják!

Forrás és fotó: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás | #NB II |