Címke: ETO FC Győr
Hirdetés
Győr+ 2023.06.03.

A román élvonalból erősíthet az ETO

Úgy tűnik, vége a találgatásoknak: mértékadó Transfermarkt oldalán már megjelent a hír, miszerint Pap Eduárd júliusban a Rába partjára teszi át a székhelyét.

Győr+ 2023.05.31.

Jön a visszavágó! – Ingyenes belépő a szurkolóknak

A Simple Női Liga döntőjének második mérkőzése következik csütörtökön 17:45-kor az ETO Stadionban. A győri hölgyeknek nyerniük kell a Ferencváros ellen, hogy életben maradjon a remény a bajnoki cím elhódítására.

Győr+ 2023.05.29.

Egygólos Fradi-előny az első meccsen

A Simple Női Liga bajnoki döntőjének első meccsét játszotta a Ferencvárosi Torna Club és az ETO FC Győr Budapesten. A két győzelemig tartó párharcban a fővárosiak szereztek előnyt, bár azt nagyon szűken sikerült - egygólos vezetésüket többször veszélyeztették a győriek.

Pécskai István 2023.05.29.

Két Koltaira is büszke lehet az ETO

Jubileumi esztendő az idei az ETO FC labdarúgócsapata számára, amely hatvan, negyven és tíz évvel ezelőtt is aranyérmes lett az élvonalban. Ebből az apropóból cikksorozatot indítottunk, amelyben bemutatjuk az 1963-as, az 1983-as és a 2013-as felejthetetlen siker hőseit.

Pécskai István 2023.05.29.

Bajnoki döntőt játszik az ETO

Története során először lehet aranyérmes az NB I.-ben az ETO FC Győr női labdarúgócsapata. Az együttes május 29-én, pünkösdhétfőn 18 órakor a budapesti Groupama Arénában a Ferencváros ellen lép pályára a bajnoki döntő első mérkőzésén. A két győztes mérkőzésig tartó zöld-fehér aranycsata második találkozója aztán június 1-jén, csütörtökön 17.45 órakor kezdődik a győri stadionban.

P. Csapucha Adrienn 2023.05.26.

Szeles: Kemény, feszes gazdálkodás mellett haladtunk!

Vizit vizitet követett ezen a héten a Győr+ Rádióban, hiszen csütörtökön dr. Dézsi Csaba András után, pénteken Szeles Szabolcs látogatott stúdiónkba. Az alpolgármester elsősorban gazdasági témákat érintett, végezetül nem maradhatott el a labdarúgás sem.

Hirdetés