Eufória! A Bajnokok Ligája döntő legjobb pillanatai

Győr+ Fotó: O.Jakócs Péter
2024.06.03. 07:56

A Győri Audi ETO KC június 2-án megszerezte a klub történetének 6. Bajnokok Ligája győzelmét. A Bietigheim elleni döntő és az ünneplés legjobb pillanatait gyűjtöttük csokorba, érdemes megnézni a fotókat!

A tegnap döntő mérkőzést a Bietigheim ellen végig uralta a Győri Audi ETO KC, s végül 30:23-ra nyerve megszerezte az aranyérmet és a BL-trófeát. Ezzel a győzelemmel a klub immár hatszoros Bajnokok Ligája győztes, ezt az érzést pedig nagyon is jó érezni, s idővel persze megszokni!

Mégjobb visszanézni a döntő és az utána jövő ceremónia és ünneplés pillanatait, hiszen megérdemelt diadalt arattak a győri lányok, amelyről még sokat fogunk beszélni. Sőt, nem csak mi, hanem az egész sportsajtó és persze a szurkolók is. Mert nélkülük nem lett volna ilyen sima a győzelem!

A Győri Audi ETO KC egyik legnagyobb lelki erejét a szurkolótábora adja, amelyet nemzetközi szinten is elismernek és tisztelnek. Az ő sikerük is a tegnapi!

O. Jakócs Péter fotóriport kollégánk a legjobb fényképeiből válogatott össze egy csokornyit, amelyet mindenképp érdemes végignézni, s újra és újra átélni az eufóriát!

Galéria: O. Jakócs Péter

Kapcsolódó témák: #Audi ETO KC | #Bajnokok Ligája | #Győr | #női kézilabda |