NBII-es labdarúgás

Értékes pont Szombathelyről

Fotó: eto.hu
Győr+
2021.08.09. 06:21

A Merkantil Bank Liga 2. fordulójában Szombathelyen lépett pályára a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata.

Gól nélküli első félidő után a Haladás vezetést tudott szerezni, ám a mérkőzés végén Kulcsár révén büntetőből egyenlített az WKW ETO FC Győr, és összességében megérdemelten hozta el egy pontot Szombathelyről.

Németh Szabolcs, a hazaiak vezetőedzője így értékelt:Az első félidőben idegesen kezdtük a mérkőzést, ennek következtében nagyon sok pontatlanság és hiba jellemezte a játékunkat. A második játékrészben azt gondolom, hogy az ETO fölé kerekedtünk, óriási erőket mozgósítottunk annak érdekében, hogy gólt, gólokat szerezzünk. Sikerült is megszereznünk a vezetést, de sajnos nem sikerült kihúznunk a végéig, egy szerencsétlen szituációt követően ki tudtak egyenlíteni a vendégek. A második félidei teljesítménnyel elégedett vagyok, szerettük volna itthon tartani a három pontot, a szurkolókat megfelelően kiszolgálni, ez sajnos nem sikerült.

Klausz László, az ETO vezetőedzője pedig így nyilatkozott a találkozót követően: – Ha nem vezetőedzőként, hanem szurkolóként néztem volna a mérkőzést, akkor azt mondanám, hogy egy nagyon élvezetes összecsapást láthatott a közönség. Mindkét csapat gólra törően játszott, szép technikai megoldások voltak, tehát alapjában véve elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Mivel eleget tettünk érte, a sors adott a végén egy esélyt az egyenlítésre. Szerintem ez egy ikszes meccs volt, mindkét csapatnak volt helyzete, és így alakult ki az 1-1-es végeredmény.

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #Győr | #labdarúgás | #WKW ETO FC |